2014-03-15 13:47:41
Φωτογραφία για ΗΡΘΕ, ΕΙΔΕ ΚΑΙ... ΑΠΗΛΘΕ Ο ΟΝΤΟΜ!
Περίπου δύο μήνες εκτός δράσης λόγω οσφυϊκής ριζοπάθειας θα μείνει ο Λαμάρ Όντομ και αποτελεί παρελθόν για τη Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Όντομ αποτελεί παρελθόν για την εκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού στο ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκας, καθώς όπως ανακοινώθηκε πάσχει από οσφυϊκή ριζοπάθεια (πάθηση που συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη) και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για περίπου δύο μήνες.

«Η συνεργασία με τον παίκτη ολοκληρώνεται και ο Αμερικανός φόργουορντ θα ακολουθήσει θεραπεία στις ΗΠΑ. Ο Λαμάρ Όντομ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στο διάστημα που ήταν στη Βιτόρια και διατηρεί ανοικτό το παράθυρο συνεργασίας ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του τους επόμενους μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

Ο 34χρονος άσος, που έχει μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ αλλά έμεινε εκτός λίγκας όταν αποκαλύφθηκε πως έκανε χρήση ναρκωτικών, πρόλαβε να παίξει σε μόλις δύο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα έχοντας σε συνολικά 22 λεπτά συμμετοχής 2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ