2014-03-15 14:55:00
Φωτογραφία για ΠΑΠΠΑΣ : ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ ΜΑΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝΤΕΖΗ
Ο Χρήστος Παππάς σχολίασε πως λόγω των απουσιών και των τραυματισμών έχει αλλοιωθεί η χημεία του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε στην απόδοση των Λοτζέσκι και Πέτγουεϊ.

"Πάμε για τη νίκη με Λαμποράλ", επεσήμανε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος και ανέλυσε τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη.

Αρχικά είπε τα εξής: "Θέλαμε λίγη παραπάνω υπομονή και αρκετή συγκέντρωση στο σημείο που χάσαμε την επαφή με το σκορ. Κρατάμε την ενέργεια στην άμυνα, είχαμε αρκετή ομαδικότητα στην επίθεση και καλή αμυντική τακτική. Θέλαμε λίγο παραπάνω συγκέντρωση και υπομονή".

Για τον Πέτγουεϊ: "Ο Πέτγουεϊ είναι ακρογωνιαίος λίθος κυρίως στην άμυνα και από εκεί και πέρα μπορεί να βοηθήσει και στην επίθεση. Ήταν ένα καλό βράδυ επιθετικά για αυτόν, του έδωσε σουτ η τακτική της Μπαρτσελόνα αλλά ήταν καλός και στην άμυνα".


Για τον Λοτζέκσι και το αν περνάει περίοδο κακής φόρμας: "Ομάδες σαν τον Ολυμπιακό έχουν αυξομειώσεις αυτοπεποίθησης και φόρμας. Δεν νομίζω πως είναι θέμα κακής φόρμας του Λοτζέσκι ούτε όμως αυτοπεποίθησης, είναι μια χαρά".

Για το αν σκέφτονται στον Ολυμπιακό το 4/4: "Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο το επόμενο ματς, αυτό με τη Λαμποράλ Κούτσα. Πάμε για νίκη".

Για την επιστροφή των Σπανούλη, Πρίντεζη: "Τους περιμένουμε πίσω, θα έχουμε καλύτερη ομοιογένεια και χημεία. Είναι δύο παιδιά που παίρνουν προσπάθειες για καλάθια και παίζουν περίπου 30 λεπτά ο καθένας. Μας έχει αλλοιώσει αρκετά τη χημεία μας η απουσία τους, με την επάνοδο τους θα βελτιωθούμε πολύ".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ