2014-03-16 01:05:34
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟ 41ο
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Θρύλος για ακόμη μία φορά στην τεράστια ιστορία του, όμως τώρα στρέφει το βλέμμα στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, σήμανε και την κατάκτηση από την ομάδα μας, μαθηματικά πλέον, του 41ου τίτλου στην ιστορία της! Με το 2-0 απέναντι στην ομάδα της Θράκης ο Θρύλος έβαλε ακόμη ένα τρόπαιο στην τεράστια τροπαιοθήκη του και το γιόρτασε σε οικογενειακό κλίμα, όπως πάντα. Χωρίς υπερβολές, όμως, αφού μπροστά υπάρχει η δύσκολη αποστολή στο Μάντσεστερ.

Μέσα σε 4 ημέρες ο Ολυμπιακός μας καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Αγγλίας, στο Ολντ Τράφορντ και για να το κάνει αυτό, χρειάζεται μέγιστο βαθμό σοβαρότητας και συγκέντρωσης. Οι πανηγυρισμοί τα αποδυτήρια δεν κράτησαν περισσότερο από λίγα λεπτά, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι και γεμάτοι χαμόγελα να υψώνουν μία φανέλα της ομάδας μας! Στην πλάτη έγραφε «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και από κάτω είχε το Νο. 41!


Οι υποχρεώσεις της ομάδας μας είναι διαρκείς και οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν για μεγάλο διάστημα τους… χορούς. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός θέλει να γιορτάσει επίσημα, με τον κόσμο στις εξέδρες, την κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, κάτι που θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στις 13 Απριλίου, μετά και την τελευταία αγωνιστική και το ματς με τον Απόλλωνα, στο γήπεδό μας. Εκεί θα έχουν και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και όλους όσοι μόχθησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ακόμη ένα πρωτάθλημα! Θρυλικά, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό μας!

Προς το παρόν, στο μυαλό όλων στην ομάδα μας υπάρχει μόνο μία σκέψη: Να ολοκληρωθεί με επιτυχία το θαύμα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ετοιμάζουν το γάμο τους
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ετοιμάζουν το γάμο τους
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ