2014-03-16 06:54:09
Φωτογραφία για Πρέμιερ Λιγκ: Ηττα σοκ για την Τσέλσι, αποβλήθηκε ο Μουρίνιο
Η Τσέλσι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αστον Βίλα 1-0 σε ένα ματς που είχε δύο αποβολές. Ο Μουρίνιο «φώναζε» και για αυτό αποβλήθηκε στο τέλος.

Η Τσέλσι είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά όλα άλλαξαν στο 68' όταν αποβλήθηκε ο Γουίλαν με δεύτερη κίτρινη. Νωρίτερα (43'), είχε ακυρωθεί γκολ της Τσέλσι για χέρι του Μάτιτς. Με το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, η Αστον Βίλα δημιουργησε φάσεις για γκολ και τελικά σκόραρε με τον Ντελπφ στο 82'. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Ραμίρες και αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Μουρίνιο, ο οποίος επίσης οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Η Φούλαμ πέτυχε νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ ύστερα από εννέα αγώνες! Η ομάδα του Φέλιξ Μάγκατ, νίκησε 1-0 τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο και διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν αγωνίστηκε λόγω φλεγμονής στο γόνατο, ενώ ο Γιώργος Καραγκούνης αντιμετώπιζε μυϊκά προβλήματα. Το γκολ της Φούλαμ πέτυχε ο Ντεζαγκάχ στο 68'.

Η Μάντσεστερ Σίτι αγωνιζόταν από το 10' με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Κομπανί με απ' ευθείας κόκκινη), αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να νικήσει εκτός έδρας τη Χαλ με 2-0. Ο Νταβίντ Σίλβα πέτυχε το 1-0 για τη Σίτι στο 14', ο Ζαμπαλέτα στο 31' είχε δοκάρι, ενώ το τελικό 2-0 πέτυχε στο 90' ο Ντζέκο.

Αλλα αποτελέσματα στην 30η αγωνιστική: Εβερτον-Κάρντιφ 2-1, Σαουθάμπτον-Νόριτς 4-2, Στόουκ-Γουέστ Χαμ 3-1, Σάντερλαντ-Κρίσταλ Πάλας 0-0, Σουόνσι-Γουέστ Μπρομ 1-2. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ