2014-03-16 14:54:53
Φωτογραφία για ΔΥΝΑΤΗ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΒΡΑΑΜ!
Ο Ιβάν Μαρκάνο θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί βασικός στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί αναλόγως και με την κατάσταση που θα είναι ο Ισπανός αμυντικός στις τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού επί ελληνικού και αγγλικού εδάφους.

Ο Μίτσελ είπε στις δηλώσεις του ότι ο Μαρκάνο είναι καλά και θα μπορούσε να παίξει ακόμα και κόντρα στον Πανθρακικό, αλλά σίγουρα περιμένει να δει την εικόνα του στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, επιστρέφοντας από τη θλάση που είχε υποστεί στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν από δύο εβδομάδες.

Το πολύ ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έδειξε πανέτοιμος να παίξει στη θέση του αριστερού στόπερ, δίπλα στον Μανωλά, εφόσον χρειαστεί και αναλόγως με την κατάσταση του Μαρκάνο. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε πολύ καλή απόδοση εναντίον του Πανθρακικού, ήταν πάντοτε στη σωστή θέση και μάλιστα σε 3-4 περιπτώσεις λειτούργησε σωτήρια σε αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων. Αυτή τη στιγμή ο Μαρκάνο με τον Μανωλά είναι φαβορί για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού στο "Όλντ Τράφορντ", αλλά και ο Αβραάμ έχει θέσει πλέον δυνατή υποψηφιότητα για το αρχικό σχήμα.


Όσον αφορά για την επίθεση, ο Μίτσελ έδειξε και πάλι ότι υπολογίζει στον Νέλσον Βαλντέζ για τη θέση του προωθημένου. Ο Κάμπελ έπαιξε ξανά στα πλάγια και λογικά εκεί θα βρίσκεται και την Τετάρτη, με τον Πέρεζ από την αριστερή πλευρά και τον Φουστέρ πρώτη εναλλακτική επιλογή. Και σε αυτήν την περίπτωση πάντως οι αποφάσεις θα οριστικοποιηθούν τις προσεχείς ημέρες, με δεδομένο ότι υπάρχει πια και η επιλογή του Σαβιόλα, ο οποίος επίσης είναι έτοιμος αν και προφανώς όχι για την 11αδα, από τη στιγμή που έχει ένα μήνα να αγωνιστεί.

Το επικρατέστερο σχήμα για τον Ολυμπιακό στην Αγγλία είναι με Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανωλά, Εντινγκά, Μανιάτη, Ντομίνγκεζ, Κάμπελ, Πέρεζ και Βαλντέζ. Αλλά με Αβραάμ και Φουστέρ πολύ κοντά στην 11αδα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ