2014-03-17 08:36:07
Φωτογραφία για Προσφορά αλληλεγγύης από την Α.Β. Βασιλόπουλος
Την έμπρακτη στήριξη του, για όλους εκείνους τους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης, απέδειξε για ακόμα μια φορά το Σούπερ- Μάρκετ Α.Β. Βασιλόπουλος το οποίο προσέφερε δωροεπιταγές τροφίμων ύψους 2.180 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πύργου.

Ο Διευθυντής του υποκαταστήματος Λύσανδρος Σωτηρόπουλος συνοδευόμενος από τον υποδιευθυντή Χρήστο Κατσαϊδωνη και τον προϊστάμενο Σπύρο Μπαρμπίκο, επισκέφθηκαν χθες το Δήμαρχο Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλο και παρουσία του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστα Μποσμή, παρέδωσαν τις δωροεπιταγές. Όπως είπε, ο κ. Σωτηρόπουλος, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, στηρίζοντας το κοινωνικό έργο που επιτελεί. Μια κίνηση που επιλέχθηκε να γίνει τη δεδομένη στιγμή για την ανακούφιση των οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο και ενόψει του Πάσχα.

«Να βαδίσουν και άλλοι τον ίδιο δρόμο…»

Ο Δήμαρχος Πύργου επισήμανε ότι η παράδοση της δωροεπιταγής στο δήμο από την Α.Β
. Βασιλόπουλος, είναι μια πράξη που τιμά την επιχείρηση, αποδεικνύει ότι κατανοεί του δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος και αποδεικνύει επίσης, ότι θεωρεί τον εαυτό της, ως έναν από τους κοινωνικούς εταίρους που πρέπει να συνεργαστούν για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. «Ευχαριστώ από την καρδιά μου, τους εργαζόμενους της επιχείρησης και τους ιδιοκτήτες, γιατί με αυτή τη χειρονομία ανοίγουν ένα δρόμο. Και καλώ όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας, να βαδίσουν τον ίδιο δρόμο....Με το ποσό αυτό θα καλυφτούν οι ανάγκες του Κοινωνικού παντοπωλείου σε προμήθειες τροφίμων και άλλων ειδών που διανέμονται σε περισσότερους από 450 κατοίκους του δήμου μας».

Κική Κολοβέρου

Πηγή: ilialive
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ