2014-03-17 09:11:34
Φωτογραφία για Αχαΐα: Απειλείται με τιμωρία ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στην Κλειτορία;
Ρίσκαρε τη ζωή του ένας 31χρονος αρχιφύλακας που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Κλειτορίας και την πράξη αυτοθυσίας την πλήρωσε με διαμπερές τραύμα στο πόδι. Ο αστυνομικός μπήκε στο κατάστημα και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τους ληστές εκείνοι όμως άρχισαν να πυροβολούν.

Ο 31χρονος αστυφύλακας νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο εκτός κινδύνου, ωστόσο τα προβλήματα που θα προκύψουν σε βάρος τους πιθανόν να είναι πολλά. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν θαρραλέο αστυνομικό διότι αψήφησε τις εντολές που παγίως δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και θέλησε να εμποδίσει τους ληστές να διαφύγουν. Όμως είναι τέτοια η «τυπολατρία» στην ΕΛ.ΑΣ. που δεν αποκλείεται αυτός ο αστυνομικός, που τραυματίστηκε την ώρα του καθήκοντος, να έλθει αντιμέτωπος με «ανακριτικές» ή και «πειθαρχικές διαδικασίες»! Καταρχάς ότι πυροβόλησε και θέλησε να τα βάλει σώμα με σώμα με τους κακοποιούς, αψηφώντας την πάγια εντολή. Και δεύτερον... ότι του πήραν το όπλο!

Όπως μας είπε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σταύρος Τσεκούρας δεν αποκλείεται να κινηθούν κάποιοι ανώτεροι εναντίον του. «Θα σταθούμε εμπόδιο σε κάτι τέτοιο. Θα ορθώσουμε ανάστημα» μας είπε ο Πρόεδρος των Αστυνομικών. Δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικοί «πέφτουν» πάνω σε ληστές. Και σίγουρα η τακτική που θα πρέπει να εφαρμόσουν δεν είναι αυτή που βλέπουμε... στις αστυνομικές ταινίες του Χόλυγουντ.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πως προτιμάτε τον καφέ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πως προτιμάτε τον καφέ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ