2014-03-17 11:41:49
Φωτογραφία για Διαχωρίζουν τους νεκρούς στο Καγιάνι Μυτιλήνης
Μια απίστευτη καταγγελία λάβαμε πριν από λίγο.

Ο ίδιος αγανακτισμένος και στεναχωρημένος μας δήλωσε ότι προχθές απεβίωσε κοντινός συγγενής του. Και μετά απ όλα τα διαδικαστικά αποφάσισαν να την κηδέψουν σήμερα στις 15:00 το μεσημέρι.

Όπως μας είπε ο καταγγέλλων η συγγενής του ήταν κάτοικος Βαρειάς, και κανονικά θα έπρεπε να ταφεί εκεί. Από την τοπική κοινότητα στο Καγιανι των ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμος χώρος για να ταφή στην Βαρεία και θα πρέπει να ταφή στο Καγιανι.

Έτσι λοιπόν κανονίστηκε σήμερα να γίνει η ταφή στο Καγιανι. Ο καταγγέλλων όμως έκπληκτος διαπίστωσε ότι οι υπεύθυνοι του νεκροταφείου είχαν ανοίξει τον λακο μακριά από όλους τους άλλους τάφους. Όπως μας δήλωσε ο ίδιος έκπληκτος άκουγε όταν ρώτησε το γιατί να του λένε οι υπεύθυνοι ότι εκεί θάβονται οι ξένοι, δηλαδή η μη κάτοικοι του Καγιανιου.

Όπως μας είπε ο ίδιος η κηδεία πλησιάζει (είναι σήμερα στις 15:00) και δε ξέρουν ακόμα που θα ταφή η συγγενής του, καθώς ο ίδιος απείλησε τους αρμοδίους του νεκροταφείου ότι θα καταγγείλει το γεγονός στα ΜΜΕ αν δεν θάψουν την συγγενή του κοντά στους άλλους τάφους...


UPDATE

Ο καταγγέλλων μας ξανά ενημέρωσε ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δήλωσε στον ίδιο ότι δεν δέχεται απειλές και ότι δεν πρόκειται να θάψουν την ηλικιωμένη στο Καγιανι.. Έτσι 3 ώρες πριν την κηδεία οι συγγενείς της νεκρής αλλά και η νεκρή παραμένουν στο άγνωστο..!

Σχόλιο LesvosPost.com

Όπως διαβάσαμε τα παραπάνω, καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός των νεκρών. Οι νεκροί με την «ταμπέλα» ξένοι πετιούνται κυριολεκτικά σε μια γωνία του νεκροταφείου ενώ οι κάτοικοι του Καγιανιου ενταφιάζονται σε καλύτερη θέση και τυγχάνουν καλύτερη αντιμετώπιση...

Είναι να απορεί κανείς στις εποχές που ζούμε εν ετη 2014 να ασχολούνται με το που θα θάψουν τους νεκρούς αντί για να δούμε σοβαρά θέματα που μαστίζουν το νησί μας... Ντροπή σας...!

lesvospost.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ