2014-03-17 12:13:36
Φωτογραφία για Η παράνομη σχέση Έλληνα τραγουδιστή… το ξύλο και η κατάθλιψη μετά τον χωρισμό!
Παρά τρίχα γλίτωσαν τον χωρισμό. Το πολύ μα πολύ γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες πέρασε μια τεράστια κρίση που λίγο έλειψε να τους χωρίσει για πάντα! Αφορμή… οι εξωσυζυγικές σχέσεις τους άνδρα!

Αυτός, όμορφος, σέξι και τραγουδιστής, έχει μεγάλη αδυναμία στο γυναικείο φύλο. Η σύντροφός του βέβαια μια κούκλα, όμως το ξένο είναι που τον εξιτάρει περισσότερο! Εκείνη στην αρχή δεν είχε πάρει χαμπάρι τα…κέρατα που της φύτρωναν! Βέβαια κάτι υποψιαζόταν, λόγω της δουλειά του πάντα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει σκηνή.

Μέχρι που εκείνος από το απλό σεξ πέρασε στον έρωτα και ξεκίνησε σχέση με πολύ γνωστή τραγουδίστρια! Εκείνη γνώριζε φυσικά την οικογενειακή του κατάσταση αλλά δεν την πείραζε. Είχε τόσο πολύ μαγευτεί από εκείνον που τον ήθελε όπως ήταν.

Η σχέση τους κράτησε δυο ολόκληρα χρόνια μέχρι να το πάρει χαμπάρι η δικιά του! Όταν το έμαθε…έγινε χαμός! Τον έβρισε, τον χτύπησε και του είπε να τελειώσει ή μαζί της ή με την άλλη! Φυσικά για ευνόητους λόγους δεν τα μάζεψε να φύγει!


Ο καλλιτέχνης, που δεν έχει όρεξη για σκάνδαλα, προτίμησε να μείνει στο σπιτάκι του και να χωρίσει από την άλλη! Όταν όμως της το ανακοίνωσε, εκείνη έπεσε σε βαριά κατάθλιψη!

Μάλιστα εκείνη τη περίοδο είχε και προγραμματισμένες εμφανίσεις τις οποίες ακύρωσε γιατί ήταν ένα ράκος! Άνθρωποι από το περιβάλλον της μας μετέφεραν πως ακόμα τον αγαπά σαν τρελή γι αυτό και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφεύγει κάθε δημόσια συνάντησή τους!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άρχισαν τα όργανα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άρχισαν τα όργανα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ