2014-03-17 12:41:24
Φωτογραφία για ΔΥΟ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ... ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ 11ΑΔΑ ΤΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ! (PHOTOS)
Ο Ολυμπιακός είναι από το Σάββατο πρωταθλητής Ελλάδας. Αυτός είναι ο 41ος τίτλος στην Ιστορία του, με την ισπανική... παροικία από τη μεριά της που βρίσκεται στο Θρύλο, να πανηγυρίζει και αυτή τη μεγάλη κατάκτηση.

Κάνοντας την καθιερωμένη ανασκόπηση της αγωνιστικής για τους Ισπανούς που παίζουν εκτός χώρας, το "eurosport" συμπεριλαμβάνει δύο παίκτες του Ολυμπιακού στην καλύτερη 11άδα, αλλά και τον Μίτσελ ως τον καλύτερο προπονητή αυτής!

Αναλυτικά τα όσα γράφονται για τους κορυφαίους του Θρύλου:

Ρομπέρτο: Ένας από τους αστέρες της ισπανικής ενδεκάδας αυτή τη σεζόν. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έπαιξε ρόλο κλειδί στη φετινή κατάκτηση του τίτλου, ενώ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο Champions League.

Μιγκέλ Τόρες: Η ισπανική παρουσία στην ελληνική ομάδα είναι μεγάλη και ο πρώην Μαδριλένος είναι ένας από αυτούς που προσέφεραν στην κατάκτηση του τίτλου. Ο παίκτης ξεκίνησε βασικός την αναμέτρηση στο Γεώργιος Καραϊσκάκης κόντρα στον Πανθρακικό, ένα ματς που διεξήχθη χωρίς θεατές.


Μίτσελ (προπονητής): Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε τον τέταρτο συνεχόμενο τίτλο, έχοντας τον Μίτσελ στον πάγκο. Κάνει καταπληκτική δουλειά στον Ολυμπιακό και στόχος του τώρα είναι να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι υπόλοιποι παίκτες που απαρτίζουν την καλύτερη ισπανική ομάδα είναι οι: Ντομίνγκες (Γκλάντμπαχ), Μπερλάνχα (Όκλαντ), Καλά (Κάρντιφ), Γκαρσία (Μάντσεστερ Σ.), Ντελοφέου (Έβερτον), Καπντεβίλα (Μπολιβάρ), Σίλβα (Μάντσεστερ Σ.), Γιόσου (SJK), Σοριάνο (Σάλτσμπουργκ).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ