2014-03-17 14:01:13
Φωτογραφία για Η... ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΤΓΟΥΕΪ
Στο πρωτάθλημα της Α1 Μπάσκετ επιστρέφει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος είχε παραχωρήσει προσωρινά τη θέση του στον Τζαμάριο Μουν.

Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν για τους Πρωταθλητές Ευρώπης, έτσι ο Αμερικανός φόργουορντ θα επανέλθει στους αγώνες του εγχώριου πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από τη σημερινή (17/03, 18.00) αναμέτρηση με τον Άρη στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ο Πέτγουεϊ είχε αποκλειστεί από την Α1 μετά τον τραυματισμό του και την απόκτηση του Τζαμάριο Μουν. Πλέον, όμως, έχει επανέλθει σε φουλ ρυθμό στην Ευρωλίγκα και το ίδιο θα κάνει και εντός των ελληνικών συνόρων, δεδομένου πως το συμβόλαιο του 33χρονου συμπατριώτη του λύθηκε και έτσι ελευθερώθηκε θέση ξένου από τον ΕΣΑΚΕ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, πήρε μαζί του στη συμπρωτεύουσα, για το εκτός έδρας ματς με τους Θεσσαλονικείς, συνολικά δεκατρείς παίκτες. Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, αμφίβολος όμως είναι ο Δημήτρης Κατσίβελης που υποφέρει από ίωση. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να πάρει μέρος στην αναμέτρηση η θέση του στο ρόστερ θα παραχωρηθεί στον Ανδρέα Χριστοδούλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ