2014-03-17 16:13:33
Φωτογραφία για Έσκασε τώρα: Τι συμβαίνει με το The Voice; Θα συνεχιστεί;
Είναι ο μήνας των μεγάλων αποφάσεων για τον Αντ1. Είναι ο μήνας που δίνονται οι κατευθύνσεις από την ιδιοκτησία και τους τεχνοκράτες για τον τρόπο που θα λειτουργήσει το «μαγαζί» και πως θα... επιτευχθεί μεγαλύτερο κέρδος παρά την κρίση.

Βεβαίως τα τρία τελευταία χρόνια ο Αντ1 εφαρμόζοντας συγκρατημένη πολιτική γέμισε τα ταμεία του. Φέτος όμως ήταν μια πολύ διαφορετική χρονιά. Τα χρήματα που επενδύθηκαν για προϊόντα και μεταγραφές ήταν πολλά και το αποτέλεσμα ήρθε. Ο σταθμός είναι πρώτος στα νεανικά κοινά και στο σύνολο.

Ειδικά το κομμάτι του δελτίου είναι άκρως πετυχημένο μετά από πολλά πολλά χρόνια. Το Μπρούσκο δίνει 30άρια και ο Λιαρέλης οδηγεί την ενημέρωση στην κορυφή.

Αυτό το στοιχείο έχει οδηγήσει την ιδιοκτησία να βλέπει με καλύτερο μάτι την ενημέρωση από την ψυχαγωγία. Έτσι μαθαίνω ότι ο Λάτσιος έχει πάρει εντολή να μαζέψει τα κόστη στο λοιπό πρόγραμμα και στις επιλογές του.

Η απόλυτη επιλογή ωστόσο ήταν το The Voice. Ο Λάτσιος αλλά και συνολικά ο ΑΝΤ-1 είναι ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα γι αυτό και το θέλουν και του χρόνου στο πρόγραμμά τους. Έτσι ο ίδιος ο Λάτσιος είπε πως το σόου παίρνει το πράσινο φως και για του χρόνου. Αυτό που δεν γνωρίζουμε-ίσως ούτε και ο ΑΝΤ-1- είναι αν θα συνεχιστεί με τα ίδια πρόσωπα αλλά και τον ίδιο παρουσιαστή.

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ