2014-03-17 17:21:11
Φωτογραφία για ΕΓΙΝΕ... ΜΥΘΟΣ Ο ΜΕΣΙ!
Ένας παίκτης... πραγματικός μύθος. Πλέον είναι και ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στη Μπαρτσελόνα, αφού ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 371 τέρματα και ξεπέρασε τα 369 του Παουλίνο Αλκαντάρα!

Τα πάντα έχουν γραφεί και ειπωθεί για τον «μάγο» των Καταλανών! Όσοι διθύραμβοι ωστόσο κι αν έχουν ακουστεί για τα επιτεύγματά του, φροντίζει πάντα να δίνει λόγους για μερικούς ακόμα. Και το έκανε ξανά, για μία ακόμα φορά, ξεσπώντας επάνω στην Οσασούνα. Όχι απλό χατ τρικ, αλλά τέσσερα τέρματα έβαλε ο ηγέτης των "μπλαουγκράνα" στο εντυπωσιακό 7-0 επί της ομάδας της Παμπλόνα, ωστόσο ιστορία είχε ήδη γράψει από το τρίτο γκολ!

Ο λόγος, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", είναι ότι μόλις είχε φτάσει τα 370 τέρματα με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» σε όλες τις διοργανώσεις (επίσημα και φιλικά) και ξεπερνούσε τον μεγάλο Παουλίνο Αλκαντάρα από τις Φιλιππίνες, που είχε σταματήσει στα 369. Κι όλα αυτά λίγο πριν κλείσει τα 27 του χρόνια ο Μέσι, που χρειάστηκε 453 παιχνίδια για να το πετύχει αυτό, τη στιγμή πάντως που ο Αλκαντάρα είχε αγωνιστεί σε 357 ματς, με τη μεγάλη διαφορά βέβαια ότι δόθηκαν σε διάρκεια 15 χρόνων, ενώ του Μέσι σχεδόν δέκα!

Μάλιστα ο Αργεντινός άσος έφτασε και τα 19 γκολ κόντρα στην Οσασούνα, που είναι το δεύτερο... πιο αγαπημένο «θύμα» του, μετά την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην οποία έχει 20 «τεμάχια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ