2014-03-18 00:01:18
Φωτογραφία για FOCUS ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΙ... Τ' ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ! *VIDEOS*
Το Weekly Show της Euroleague, κάλεσε τον Κώστα Σλούκα να μιλήσει για αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός, όσα θέλει εκείνος, ενώ αποκάλυψε το όνειρο του, το απίστευτο!

Αυτή την εβδομάδα, το Weekly Show της Euroleague έκανε... focus στον Κώστα Σλούκα, για να αποκαλύψει όσα υπάρχουν στο μυαλό του Ολυμπιακού, αλλά και όσα τον αφορούν.

Ο 24χρονος γκαρντ που παίζει φέτος για πέμπτη σεζόν στη Euroleague, έχει ζήσει την εμπειρία τεσσάρων Final Fours, ενώ δυο φορές έχει σηκώσει το τρόπαιο. Καριέρα που θα τη λέγατε και εντυπωσιακή. Αυτό που διευκρινίζει ο ίδιος, είναι ότι "προσπαθώ να δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ, κάθε μέρα, γιατί ξέρω πως κάπου εκεί έξω υπάρχει άλλος που δουλεύει περισσότερο από εμένα".

Όταν του είπαν τις λέξεις "three peat" έσπευσε να ξεκαθαρίζει ότι "κάθε χρόνο, ο Ολυμπιακός κοιτά μόνο το επόμενο ματς. Όχι πιο μακριά. Κατ' αρχάς, θα πρέπει να προκριθούμε από το ΤΟΡ16 στα play offs και μετά θα ασχοληθούμε με τη συνέχεια".


Ο Σλούκας έχει τη δυνατότητα να κλέψει, να παίξει άμυνα, να δώσει ασίστ, να σκοράρει, γενικότερα να βοηθήσει ποικιλοτρόπως το παιχνίδι της ομάδας του. Τι είχε να πει επ' αυτού; "Είμαι ένας φυσιολογικός αθλητής. Είμαι νέος, αλλά έχω εμπειρίες. Διαθέτω ένα μέτριο σουτ, μπορώ να παίξω άμυνα, να διαβάσω το παιχνίδι, να προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου όπως εκείνη θέλει να τη βοηθήσω, κάθε φορά".

Κατόπιν, το Weekly Show εστίασε στα καλύτερα του. Δηλαδή, το πώς διαβάζει τα πικ εντ ρολ και κινείται αναλόγως: "εξαρτάται από το πού βρίσκεται ο ψηλός. Αν είναι μέσα στη ρακέτα, σταματώ και σουτάρω. Αν έχω αμυντικό απέναντι μου, προσπαθώ να βρω τον ψηλό στη weak side" και μετά για το σουτ του, έπειτα από ντρίμπλα...

"Μπορώ να το κάνω και με το δεξί χέρι και με το αριστερό".

Συνήθως αναλαμβάνει τον καλύτερο παίκτη της αντίπαλης ομάδα. "Αυτή τη χρονιά, ο πιο δύσκολος ήταν ο Ναβάρο. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι μας, στο ΣΕΦ. Σκόραρε 19 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, γιατί είναι απρόβλεπτος. Βγαίνει από τα σκριν και σουτάρει αμέσως".

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής ήταν ενήμεροι... για την αδελφή του, Αναστασία. "Όντως, η αδελφή μου παίζει στον Παναθηναϊκό. Είναι καλή παίκτρια, τρία χρόνια μικρότερη από εμένα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στο σπίτι, διότι ο Ολυμπιακός δεν έχει γυναικεία ομάδα".

Για το τέλος, άφησαν το ασύλληπτο σουτ που είχε σκοράρει στο γήπεδο όπου φέτος έβαλε το καλάθι της δεκαετίας ο Ζόραν Πλάνινιτς, για τη σεζόν 2011-2012 σε ματς με τη Γαλατασαράι. "Ήταν απίστευτο. Ένα όνειρο. Έμεναν 2'' για το τέλος και όταν πέταξα την μπάλα, ένιωσα πως έχει πάρει σωστή κατεύθυνση, ότι πάει καλά. Δεν πίστευα ότι θα μπει. Όταν κατέληξε στο καλάθι, δεν το πίστευα, έτρεχα σαν τρελός".

Το σουτ της... ιστορίας

Δείτε και το βίντεο της Ευρωλίγκας για τον Σλούκα:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ