2014-03-18 10:10:08
Φωτογραφία για Μετωπική επίθεση Σακελλαρίδη σε Καμίνη....!!!
Ο Καμίνης είναι αόρατος δήμαρχος και καλός μαθητής του μνημονίου!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μίλησε για τις επιδιώξεις της «Ανοιχτής πόλης» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο κ. Σακελλαρίδης διευκρίνισε πως «η Ανοιχτή Πόλη δεν είναι χθεσινή στην πόλη μας. Είναι μια ζωντανή παράταξη με συνέχεια».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογράμμισε την μεγάλη σημασία των εκλογών και είπε πως ο η «Ανοιχτή πόλη» είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα.

Κάλεσε επίσης του πολίτες να «έχουν μεγάλες προσδοκίες από τον δήμο. Και να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη».

Εξάλλου όπως είπε «η Αθήνα έχει τις δυνατότητες και οι πολίτες έχουν την δύναμη, να φέρουν μια πραγματικά μεγάλη αλλαγή. Έχουν την δύναμη να πάρουν την πόλη στα χέρια τους».

Ο κ. Σακελλαρίδης επιχείρησε να αναγάγει τις εκλογές σε δημοψήφισμα σημειώνοντας πως « η κάλπη της Αθήνας θα στείλει πολιτικό Μήνυμα. Μήνυμα αντίστασης, αξιοπρέπειας, και ανατροπής. Μήνυμα που θα ακουστεί και θα συζητηθεί. Όχι μόνο σε όλη την χώρα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη».


Ο υποψήφιος που κατεβαίνει με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στη θητεία του Γιώργου Καμίνη σημειώνοντας πως «απογοήτευσε. Απογοήτευσε τους προοδευτικούς πολίτες που τον στήριξαν. Γιατί, σε δύσκολες στιγμές, όταν η κρίση χτύπησε την πόλη, αυτός ήταν ένας αόρατος δήμαρχος. Ένας καλός και ήσυχος μαθητής του μνημονίου. Και το χειρότερο που κατάφερε, είναι ότι συρρίκνωσε τις προσδοκίες που θα έπρεπε να έχουν οι πολίτες  από μία δημοτική αρχή».

Ετικέτες: Ανοιχτή Πόλη, αυτοδιοικητικές εκλογές, Γιώργος Καμίνης, Δήμαρχος Αθηναίων, ομιλία, Σακελλαρίδης Γαβριήλ, ΣΥΡΙΖΑ, Υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ