2014-03-18 10:25:26
Φωτογραφία για ΚΟΥΡΝΕΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ... ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!
Ο τελικός του Final 4 της Καλαμάτας έχει τελειώσει και οι ερυθρόλευκοι αδημονούν να σηκώσουν την κούπα...

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης αναζητά τον Βασίλη Κουρνέτα και αφού τον πλησιάζει, σηκώνουν από κοινού την κούπα του Κυπελλούχου, αρχηγός και υπάρχηγος. Οπως είχαν κάνει, δηλαδή, στο πρωτάθλημα του 2009, όταν οι ρόλοι ήταν αντίστροφοι «Σήμερα (προχθές) με ισοφάρισε ο Κώστας και ελπίζω να υπάρξει επόμενη φορά για να δούμε ποιος θα προηγηθεί» είπε στο "gavros.gr" ο έμπειρος πασαδόρος.

«Είναι πολύ όμορφο που επέστρεψα στους τίτλους και που το σήκωσα με τα αδέρφια μου στον Ολυμπιακό. Είχα πει ότι η επιστροφή μου πρέπει να συνδυαστεί με τίτλους. Αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας. Και κάναμε την αρχή εδώ.

Η παρουσία του κόσμου ήταν εκπληκτική όπου κι αν παίζουμε και φυσικά κι εδώ μας βοήθησαν πάρα πολύ. Την προηγούμενη φορά που είχαμε έρθει στην Καλαμάτα δεν τα είχαμε καταφέρει και τώρα πιστεύω ότι ξεπληρώσαμε ένα χρέος από τότε».


Ο Γιώργος Στεφάνου ήταν από τους άτυχους της βραδιάς, καθώς αποχώρησε στο 7-5 του τέταρτου σετ και θα λείψει τις επόμενες 10-20 μέρες αφού έχει πάθει θλάση στον προσαγωγό. «Το είχα πει ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο Κύπελλο. Είχαμε πολλές ατυχίες στην χρονιά που μας ακολούθησαν και στον τελικό. Θέλω να αφιερώσω το Κύπελλο σε όλους τους συμπαίκτες μου» είπε χαρακτηριστικά.

«Νικήσαμε την Κηφισιά στο σημείο που έπρεπε και τώρα θα πάμε και για το πρωτάθλημα» υπογράμμισε.

Για την ατυχία που είχε να τραυματιστεί στο ξεκίνημα του τέταρτου σετ είπε: «Είναι πολύ άσχημο συναίσθημα να φεύγεις στο τέλος ενός τελικού και να μην μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα σου. Μακάρι να μην υπάρχουν τέτοιες στιγμές, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο Seat Mii by Mango
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο Seat Mii by Mango
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ