2014-03-18 14:53:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η Renault
Αρκετή δουλειά έχει η Renault ενόψει του δεύτερου γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα της Μαλαισίας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα στις τάξεις της Renault, δεδομένου ότι μονοθέσια που «φορούν» τον κινητήρα τους δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα.

Ο υπεύθυνος πίστας της προμηθεύτριας –κινητήρων- εταιρίας, Ρεμί Ταφίν, τόνισε πως έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν μέχρι το επόμενο γκραν πρι του πρωταθλήματος της Formula 1 στην πίστα της Μαλαισίας (30/3).

«Σίγουρα τα συναισθήματα μας είναι ανάμεικτα. Δεν δεχόμαστε το γεγονός ότι κάποια μονοθέσια εγκατέλειψαν, συνεπώς πρέπει να βελτιώσουμε την αξιοπιστία μας. Με τον πρώτο αγώνα λάβαμε το βάπτισμα του πυρρός, αλλά δεν ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες μας και πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα πριν το δεύτερο αγώνα. Κάποιες αστοχίες είναι παρόμοιες και κάποιες άλλες όχι. Σε αυτά πρέπει να δουλέψουμε για να δώσουμε στις ομάδες τη δυνατότητα να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από τα μονοθέσια τους», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου της Renault, Ρεμί Ταφίν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ