2014-03-18 15:21:27
Φωτογραφία για ΧΡΥΣΟΦΑΚΗΣ : ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ... ΓΛΥΚΑ ΚΥΠΕΛΛΑ!
Στο πλευρό των ερυθρόλευκων στην προσπάθειά τους να σηκώσουν το Κύπελλο στην Καλαματα βρέθηκε η διοίκηση της ομάδας.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης, παρακολούθησε τους αγώνες του Final 4 μαζί με τον χορηγό της ομάδας Χρήστο Φλάμπουρα, ο οποίος φέτος που ανέλαβε να στηρίξει τους ερυθρόλευκους πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο, ενώ η ομάδα μπαίνει με νέο αέρα και στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Κοντά στον Δημήτρη Καζάζη και τους παίκτες του ήταν και τα στελέχη του ΤΑΑ, Παντελής Ταρνατόρος και Λευτέρης Χρυσοφάκης.

O Χρυσοφάκης τόνισε στο "gavros.gr": «Ήταν ένα από τα πιο γλυκά Κύπελλα που έχουμε πάρει, λόγω των συνθηκών του αγώνα και της διακύμανσης. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που μας είχε νικήσει τρεις φορές ενώ είχαμε και τους τραυματισμούς. Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή που την χάρηκα πολύ και την αφιερώνω στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ.

Τόσο αυτοί που ήταν εδώ αλλά κι εκείνοι που δεν μπόρεσαν η καρδιά τους και η ψυχή τους ήταν μαζί μας. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω το Κύπελλο στον Παντελή Κατσαρό έναν πολύ δικό μου άνθρωπο που μου έχει σταθεί και με γεμίζει αισιοδοξία. Από τότε που τον γνώρισα μου πηγαίνουν όλα δεξιά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ