2014-03-18 15:48:06
Φωτογραφία για Ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Δημητριάδος στο Βόλο
“Σεφτέ” έκανε σήμερα ο γερανός της Τροχαίας που σήκωσε το πρωί το πρώτο παράνομα σταθμευμένο ΙΧ στην οδό Δημητριάδος έξω από τη βιβλιοθήκη των “Τριών Ιεραρχών”. Όπως είχε ανακοινωθεί από τη Δημοτική αρχή, ο γερανός που παραχωρήθηκε από την Τροχαία Βόλου, θα χρησιμοποιηθεί σε συνεργασία με το Δήμο Βόλου προκειμένου να κρατήσει τους κεντρικούς δρόμους ελεύθερους με στόχο να αντιμετωπιστεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Μετά την τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων, δεν θα υπάρξει καμία ανοχή ως προς τη στάθμευση στην αριστερή πλευρά της οδού Δημητριάδος. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο βιώσιμης κινητικότητας κ.Νίκο Μόσχο “η δημοτική αρχή, τηρεί τις δεσμεύσεις της και κινείται προς την κατεύθυνση αποσυμφόρησης του κέντρου του Βόλου που προκαλείται από τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα κατά μήκος της Δημητριάδος. ‘Οπως αναφέρει ο κ.Μόσχος, θα δοθεί έμφαση στο κομμάτι από Φιλελλήνων έως την Ιωλκού
. Η διαδικασία που προβλέπεται είναι η εξής: Με το που διαπιστώνεται η παράβαση της παράνομης στάθμευσης, ο τροχονόμος σφυρίζει για την απομάκρυνση του οχήματος, εάν αυτό δεν γίνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακολουθεί η βεβαίωση της παράβασης και η έκδοση κλήσης, από εκεί και πέρα αναλαμβάνει ο γερανός της Τροχαίας ο οποίος μεταφέρει το όχημα στο δημοτικό αμαξοστάσιο της Ν.Ιωνίας, από όπου θα μπορεί να το παραλαμβάνει ο ιδιοκτήτης, έχοντας πληρώσει το πρόστιμο και προσκομίζοντας το απαραίτητο παραστατικό στο Δήμο προκειμένου αυτός να αποδεσμεύσει το όχημα και να το επιστρέψει στον ιδιοκτήτη.

voliotispolitis.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ