2014-03-18 16:13:09
Φωτογραφία για «ΗΡΕΜΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΟΛΝΤ ΤΡΑΦΟΡΝΤ»
O παλιός Σουηδός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παρ Ζέτερμπεργκ μίλησε στο Sport24.gr για τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γ. στο "Όλντ Τράφορντ".

Ο Σουηδός έπαιξε για μία τριετία στον Ολυμπιακό (2000-2003) και από τότε παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πορεία του Ολυμπιακού.

Ο Παρ Ζέτερμπεργκ, ήταν μέλος της ομάδας του Θρύλου στην ήττα από την Γιουνάιτεντ με 4-0 το 2002, όταν είχε αποβληθεί ο Ζε Ελίας.

"Ναι, πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης. Έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στο 'Καραϊσκάκη' και διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Αν αμυνθεί σωστά θα προκριθεί", τονίζει ο άλλοτε άσος της Άντερλεχτ εξηγώντας πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κατακτήσουν την πρόκριση.

"Σίγουρα θα υπάρχει πίεση από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 'Ολντ Τράφορντ'. Το ζητούμενο είναι να αμυνθεί σωστά όπως είπα ο Ολυμπιακός και να μην πανικοβληθεί. Αν περάσει χωρίς γκολ το πρώτο 20λεπτο τότε θα βρεθεί στο σωστό δρόμο.


Θεωρώ πως μπορεί να σκοράρει. Πέτυχε ωραία γκολ στο 'Καραϊσκάκη' και δείχνει πως μπορεί να το ξανακάνει. Σε αυτή την περίπτωση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πετύχει τέσσερα γκολ κάτι που θα είναι δύσκολο".

Για τον αγώνα του 2002, είπε : 

"Χάναμε 2-0 και αποβλήθηκε ο Ζε Ελίας. Δεν είχαμε ελπίδες στη συνέχεια να ανατρέψουμε την κατάσταση σε αυτό το παιχνίδι.

Όταν παίζεις στο Ολντ Τράφορντ απέναντι στη δυνατή Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα με 10 παίκτες δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά".

Για την ατμόσφαιρα στο Ολντ Τράφορντ : 

Δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι το ιδιαίτερα. Σίγουρα ήταν ξεχωριστή εμπειρία για μένα να αγωνιστώ στο 'Ολντ Τράφορντ' αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ήρεμη.

Καμία σχέση με το ΟΑΚΑ όπου είχαμε 75.000 οπαδούς αλλά σε μία ατμόσφαιρα που σε έκανε να πιστέψεις πως ήταν 200.000 άνθρωποι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ