2014-03-18 19:00:14
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ... ΔΙΠΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ!
Nova και Δημόσια Τηλεόραση μεταδίδουν από κοινού αύριο, Τετάρτη 19 Μαρτίου, τη μεγάλη αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν το ματς ζωντανά και σε High Definition μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD. Το pre game ξεκινά από τις 18:00 στο Novasports 2 με την μετάδοση του πρώτου αγώνα, Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0 και τη σκυτάλη παίρνουν στις 20:30 τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD με την εκπομπή σε παρουσίαση των Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Ο Ηλίας Πουρσανίδης και ο Κέβιν Μιραλάς από το «Θέατρο των Ονείρων» θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς που ξεκινά στις 21:45 σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και Λιώρης με Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν.


Για τη ΔΤ ο αγώνας, που θα περιγράψει ο Γιάννης Σαντοριναίος, θα μεταδοθεί παράλληλα και σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας μέσα από το κανάλι ΔΤ HD. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν ο Βασίλης Παπανικολάου και ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης, ενώ στο σχόλιο θα είναι ο Στέλιος Γιαννακόπουλος, παρόντας στο «Ολντ Τράφορντ» και ο Πέτρος Μίχος καλεσμένος στο στούντιο.

Νωρίτερα, στις 20;15, μέσα από την εκπομπή του Champions League με τον Ιωσήφ Νικολάου και τον Βασίλη Μπακόπουλο , θα παρουσιαστούν συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, λίγο πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση, θέματα για το πώς βλέπουν οι οπαδοί και των δύο ομάδων τον αγώνα αλλά και συνέντευξη του άσου της Μάντσεστερ Σίτι και πρώην «ερυθρόλευκου», Γιάγια Τουρέ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ