2014-03-18 20:00:14
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Την άποψη πως οι παίκτες που ήρθαν στον Ολυμπιακό άλλαξαν την εικόνα της ομάδας προς το καλύτερο εξέφρασε με δηλώσεις του στην ισπανική "Marca" ο Μίτσελ.

Στις πολύ καλές μεταγραφές που έγιναν οφείλεται η πολύ καλή εικόνα του Θρύλου, όπως υποστήριξε ο Ισπανός τεχνικός, με αφορμή ένα αφιέρωμα που του έκανε η ισπανική εφημερίδα.

Επιπλέον, ο προπονητής των ερυθρόλευκων μίλησε για τη νοοτροπία και τις συνήθειες που έπρεπε να αλλάξουν και άλλαξαν, ενώ αναφέρθηκε και στη μεθοδολογία που έφτιαξαν εκείνος και οι συνεργάτες του, προκειμένου να πείσουν τους παίκτες ότι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου δεν είναι υποχρέωση αλλά μεγάλος στόχος.

Τέλος, ο Ισπανός τεχνικός εωρεί πως η φετινή πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League είναι ένα τεστ προόδου για την ομάδα και παράλληλα δείχνει την βελτίωση που έχει σημειωθεί στους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Όταν υπογράψαμε στον Ολυμπιακό κρίναμε απαραίτητο πως έπρεπε να γίνουν δύο πράγματα. Το ένα ήταν αλλαγή νοοτροπίας και το άλλο αλλαγή συνηθειών. Αυτά τα στοιχεία θα έρχονταν και μέσα από τις αλλαγές παικτών τις οποίες θα κάναμε, όπως και έγινε.

Ήρθαν στον Ολυμπιακό παίκτες που ήταν ανταγωνιστικοί. Φτιάξαμε μία μεθοδολογία μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε στην ομάδα πως το να πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο δεν αποτελεί μία απλή υποχρέωση αλλά μία μεγάλη πρόκληση και ένας μεγάλος στόχος. Όσο για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι για εμάς το τεστ της προόδου μας. Δείχνει το πόσο πολύ έχουμε προχωρήσει ως ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ