2014-03-19 08:06:06
Φωτογραφία για Χανιά: Του έστειλαν ναρκωτικά με το πλοίο
Από όλα είχε αυτό το δέμα που "ταξίδεψε" με το πλοίο από την Αθήνα στα Χανιά για να "στείλει" τελικά τον αποστολέα και τον παραλήπτη με χειροπέδες στα κρατητήρια.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας μια γυναίκα αλλοδαπής καταγωγής, έστειλε με το πλοίο της γραμμής "πακέτο" στο οποίο περιέχονταν, όπως αποκαλύφτηκε, ενδιαφέρουσα ποικιλία από μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χαπιών καθώς και όπλα.

Το δέμα έφτασε στον προορισμό του στο λιμάνι της Σούδας τα ξημερώματα της Τρίτης και οι λιμενικές αρχές, που είχαν πληροφορίες για το περιεχόμενό του, περίμεναν να εμφανιστεί ο παραλήπτης.

Αργότερα της ίδιας ημέρας, ένας 54χρονος έφτασε στο αγκυροβολημένο πλοίο για να λάβει το δέμα χωρίς να ξέρει ότι πριν από αυτόν το είχαν παραλάβει οι λιμενικές αρχές και είχαν βρει τα "καλούδια", μερικά από τα οποία είναι:

1 βαλίτσα με διόπτρα, 1 μονόκανο κυνηγετικό όπλο, 1 σπαθί, 1 πτυσσόμενο γκλοπ, 338 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 1 χρηματοκιβώτιο, τηλεκάρτα με ίχνη από άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών (πιθανότατα ηρωίνη), ένα πλαστικό καλαμάκι με ηρωίνη, 16 δισκία αγνώστων ουσιών.

Οι αρχές συνέλαβαν τον 54χρονο καθώς και την αλλοδαπή γυναίκα - αποστολέα, ενώ έρευνες έγιναν σε ένα σπίτι και σε αποθήκη που φαίνεται ότι χρησιμοποιούνταν ως μέρος για την προσωρινή φύλαξη των παράνομων αντικειμένων.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ