2014-03-19 11:25:59
Φωτογραφία για Στην πιο μεγάλη βραδιά της ευρωπαϊκής ιστορίας του, ο Ολυμπιακός
Στην πιο μεγάλη βραδιά της ευρωπαϊκής ιστορίας του, ο Ολυμπιακός μπαίνει απόψε (21.45, NOVA) στο Ολντ Τράφορντ για να αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να συνεχίσει στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με πλεονέκτημα από το 2-0 του πρώτου αγώνα, με συμπαράσταση 4.000 φίλων του που βρίσκονται στο Μάντσεστερ από κάθε γωνιά του πλανήτη, με εμπιστοσύνη στις ικανότητές του και με εμπόδιο για την Μάντσεστερ την αγωνιστική κρίση τους, ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να ελπίζει.

Και θα τα καταφέρει εφόσον μπορέσει να διατηρήσει την απόδοσή του στο υψηλότατο επίπεδο, όπως σε όλα τα ματς του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ που έκανε ο πρωταθλητής Ελλάδας.

Και να βγάλει από πάνω του την «κατάρα των αγώνων στην Αγγλία με τις 11 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο Μίτσελ ζητάει κυκλοφορία μπάλας και αντίσταση με καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην επιθετικότητα που λογικά θα βγάλει από την αρχή η Γιουνάιτεντ, η οποία στην έδρα της παραμένει φαβορί για τη νίκη απέναντι σε κάθε αντίπαλο, έστω κι αν είναι στα κάτω της.


Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τις μπλε εμφανίσεις και με την ένταση στο κόκκινο! Με τον Ρομπέρτο που έγινε αφιέρωμα στο περιοδικό της ΟΥΕΦΑ, τους Σαλίνο, Χολέβα, Μαρκάνο ή Αβραάμ, Μανωλά που θα έχουν μεγάλη πίεση και είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους Φαν Πέρσι, Ρούνει και τους ακραίους του Μόγιες. Με τους Εντινγκά, Μανιάτη και Ντομίνγκες στο κέντρο, με τους Φουστέρ, Κάμπε, Πέρες ή Βαλντές στην επίθεση. Με τους Σάμαρη, Μασάντο, Μπονγκ, Μέγιερι σε κατάσταση ετοιμότητας και τον Σαβιόλα να περιμένει την πρόκριση για το 100ο ευρωπαϊκό ματς του.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ