2014-03-19 13:30:15
Φωτογραφία για Show me!
Show us how it’s done!!

Για να εμπνεύσεις & να εμπνευστείς!

Για να πληροφορήσεις & Να πληροφορηθείς!

Για να συμμετέχεις στην πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση των Extreme Sports, Adventure & Action, Fitness & Health, Hobbies

Το Ολυμπιακό Κέντρο Φαλήρου μεταμορφώνεται στο μέρος που θέλεις να βρίσκεσαι!

10-13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Ώρες Λειτουργίας:

Πέμπτη 15.00 – 22.00

Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10.30- 23.00

Γήπεδο Taekwondo Φaλήρου

Τι είναι το Show me

Extreme sports, Fitness Health & Hobby Eίναι αυτό που λείπει… για τους τρελαμένους, τους αφοσιωμένους, τους πωρωμένους, για αυτούς που έχουν τρόπο ζωής τους το Hobby τους και γι αυτούς που ακόμα ψάχνουν! Δείξε μας πως γίνεται! Διέδωσε τον τρόπο ζωής σου και πάρε μας μαζί σου! Το Show me είναι έκθεση είναι γιορτή είναι Show και απευθύνεται σε ηλικίες χωρίς όριο!


Τι θα συμβεί στο Show me;

Θα μας δείξεις, θα δεις, θα σε γνωρίσουν και θα γνωρίσεις ανθρώπους με το ίδιο πάθος αλλά και με διαφορετικά, θα δηλώσεις τη στάση ζωής σου, θα ανανεώσεις το πελατολόγιό σου, θα προβάλλεις τα προϊόντα & τις υπηρεσίες σου στο κοινό που θα τα δεχτεί, θα ανταγωνιστείς και θα συναγωνιστείς, θα συμμετέχεις στο πρώτο Show me… στο πρώτο ολοκληρωμένο Festival Extreme Sports, Health- Fitness & Hobbies της Ελλάδας!

Πως λειτουργεί το Show me;

Απλό…. Δηλώνεις Συμμετοχή, βρίσκουμε το χώρο που σου ταιριάζει ανάλογα με τον τομέα σου και τις προτιμήσεις σου. Τρείς μέρες πριν την έναρξη της έκθεσης παραλαμβάνεις το χώρο σου και ξεκινάς τις προετοιμασίες για την προβολή της εταιρείας, του συλλόγου, του club, του ομίλου, του εαυτού σου, του πάθους σου!

www.showme.com.gr | www.facebook.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ