2014-03-19 14:20:09
Φωτογραφία για Δ. Γιαννακόπουλος: «Να επιστρέψει το συντομότερο ο Ζοτς, μια για πάντα σπίτι του...»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού, σε ένα παιχνίδι όπου ως προπονητής της Φενέρ θα τεθεί αντιμέτωπος, το βράδυ της Πέμπτης, με την ομάδα της καρδιάς του.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί με όλες τις τιμές που αρμόζουν στον κορυφαίο Ευρωπαίο τεχνικό και τον άνθρωπο που έχοντας στα χέρια του το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, άλλαξε την ιστορία της ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού.

Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ερωτηθείς σχετικά για τα συναισθήματά του, αναφορικά με αυτή την... παράδοξη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων έδωσε την απάντηση που σίγουρα θα αποτελέσει και την είδηση των ημερών, τονίζοντας ότι ο Ζοτς πρέπει το συντομότερο να γυρίσει στο σπίτι του, τον Παναθηναϊκό, για να ολοκληρωθεί ο μεγάλος στόχος που δεν είναι άλλος από το να προσπεράσει το τριφύλλι τη Ρεάλ και να γίνει η ομάδα με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους:


«Μοιάζει με κακόγουστο αστείο το να προπονεί άλλη ομάδα ο Ζοτς... Πρέπει το συντομότερο να επιστρέψει μια για πάντα στο σπίτι του, ώστε να ολοκληρωθεί ο στόχος του να ξεπεράσουμε την Ρεάλ σε ευρωπαϊκούς τίτλους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανοίγοντας ορθάνοικτα την πόρτα προς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τη μεγάλη επιστροφή Ομως, ο πρόεδρος του τριφυλλιού ξεκαθάρισε πως από το ματς της Πέμπτης, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα φύγει απογοητευμένος... «Οσο για το παιχνίδι της Πέμπτης, θα τον στεναχωρήσουμε διότι θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ανακοίνωσε πως στο ημίχρονο του παιχνιδιού, θα τιμηθεί ο Ζοτς από τη διοικητική ηγεσία του εξάστερου και είναι απολύτως βέβαιο ότι ο Σέρβος τεχνικός, αλλά και οι οπαδοί του τριφυλλιού που θα κατακλύσουν το κλειστό του ΟΑΚΑ θα ζήσουν μοναδικές στιγμές, τέτοιες που μόνο τα μέλη της πράσινης μπασκετικής οικογένειας μπορούν να δημιουργούν και να απολαμβάνουν...
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ