2014-03-19 15:16:21
Φωτογραφία για Η πανέμορφη μαμά της Τζούλιας Αλεξανδράτου
Αυτή τη φωτογραφία της μητέρας της Αλισον, ανέβασε στο facebook η Τζούλια Αλεξανδράτου, θυμίζοντας πόσο ωραία ήταν η γυναίκα που της έδωσε και εκείνης όμορφα γονίδια.

Η Αλισον Αλεξανδράτου-Χαντ έκανε, μερικά χρόνια πριν από την κόρη της, καριέρα στο μόντελινγκ! Οταν ο πελαργός τής χτύπησε την πόρτα, και μάλιστα δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, η μαμά Αλισον έκανε αίτηση για να γίνει αεροσυνοδός και προσελήφθη εν μια νυκτί στη Venus Airlines - λόγω της κλασάτης εμφάνισής της που έκοβε ανάσες.

Τα κάλλη της Αλισον, που πολλοί παραλλήλιζαν με εκείνα της Νικόλ Κίντμαν, είχε προηγουμένως εντοπίσει ένα μοντέλο στην Ελλάδα, που της πρότεινε να ασχοληθεί με το χώρο. Ετσι, η Αλισον έσπευσε στο πρακτορείο μόντελινγκ της Μαίρης Δρακοπούλου στο Κολωνάκι, όπου και εντάχθηκε επιστρέφοντας από τη Βιέννη το 1982, λίγο μετά τη γέννηση της Αλκηστης.

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν και οι επαγγελματικές προτάσεις για φωτογραφήσεις, αλλά και για τηλεοπτικά διαφημιστικά. Μάλιστα, μετά τη γέννηση και της Τζούλιας, το πανέμορφο τρίο συμμετείχε μαζί σε επιδείξεις και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή, το μόντελινγκ.


Η Αλισον γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, στην περιοχή Surrey και μετά το σχολείο εργάστηκε ως γραμματέας διευθυντικού στελέχους στην American Εxpress, αλλά και στα Ηνωμένα Εθνη στη Βιένη. Σε μια άλλη γωνιά της Βιένης, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του Ζήσιμου, την Ιο, όπου είχε πάει για διακοπές. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε κάποιο νυχτερινό κλαμπ και από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν σφόδρα ο ένας τον άλλον.

Η Αλισον έχει αδυναμία και στις δύο κόρες της, ενώ τα σχόλια που ακούει για τη συγκλονιστική ομοιότητα που έχει με την Τζούλια είναι κάτι παραπάνω από συχνά. Από την espresso

Aυτή είναι η φωτό που ανέβασε η κόρη:

Αυτές είναι φωτό από παλιότερα δημοσιεύματα:

Πηγή: iefimerida
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ