2014-03-19 17:26:04
Φωτογραφία για Συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη δύο ανήλικοι πορτοφολάδες
Οι τρεις πιτσιρικάδες που έστηναν καρτέρι στο δημοτικό πάρκινγκ στη Μυτιλήνη και άρπαζαν τα πορτοφόλια από ανυποψίαστες γυναίκες, δεν είχαν ξεφύγει απλώς... από την προσοχή των μανάδων τους. Είχαν και τις... ευλογίες τους και μάλιστα σε μια από αυτές παρέδιδαν και τη λεία τους!

Τα τσιγγανόπουλα ηλικίας μόλις 10, 11 και 15 χρόνων συνελήφθησαν χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφαλείας, λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν το πορτοφόλι μίας 42χρονης με 500 ευρώ με τη συνήθη μέθοδο της απασχόλησης. Οι δύο 39χρονες μητέρες των τριών ανηλίκων που ειδοποιήθηκαν για τη σύλληψή τους και έσπευσαν να τα βρουν στο αστυνομικό τμήμα, συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας τους.

Μάλιστα, στην κατοχή της μιας 39χρονης μητέρας βρέθηκαν 390 ευρώ που προέρχονταν από το κλεμμένο πορτοφόλι και επιστράφηκαν στην 42χρονη! Έτσι, παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κατηγορούμενη και για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν οι τρεις πιτσιρικάδες έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

*** Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που είχαν κάνει φτερά τα μεγάφωνα ενός σχολικού συγκροτήματος στην Κατερίνη, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να την εξιχνιάσουν. Σε βάρος του 22χρονου Αλβανού δράστη που τα είχε κλέψει το Μάιο του 2011, σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Φυσικά, τα άγνωστης αξίας μεγάφωνα δεν έχουν βρεθεί... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ