2014-03-19 18:00:05
Φωτογραφία για EWC METEORA: 3ος αγώνας Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro 2014 στην Καλαμπάκα, 9-10 Μαίου.
O τρίτος αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro 2014, πραγματοποιείται φέτος στην Καλαμπάκα, 9-10 Μαίου. Η Καλαμπάκα είχε φιλοξενήσει πριν δυο χρόνια ξανά το παγκόσμιο πρωτάθλημα enduro, την χρονιά που βραβεύτηκε ως η καλύτερη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Φέτος οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προετοιμάζουν έναν αγώνα, βασισμένο στον αγώνα προ διετίας, με μεγάλο κέφι και προσπάθεια. Θα είναι σίγουρα το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο event του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θα συμβεί στη χώρα μας, το 2014.

Σε αυτήν την σελίδα θα μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τον αγώνα. Ήδη αυτήν την στιγμή είναι διαθέσιμη η αίτηση συμμετοχής για όσους αθλητές θελήσουν να συμμετέχουν (οι συμμετοχές λήγουν έναν μήνα πριν τον αγώνα), αλλά και η αίτηση εθελοντή για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην διοργάνωση του αγώνα. Πληροφορίες για τις δυο αιτήσεις στο τέλος του κειμένου.

Παρακάτω θα βρείτε λίστα ξενοδοχείων στην πόλη καθώς και μια ιστορική αναδρομή στην πόλη της Καλαμπάκας. Τέλος το σωματείο που διοργανώνει τον αγώνα (ΜΑΣΚ) έδωσε στην δημοσιότητα ένα video του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

PROMO VIDEO:

ΦΟΡΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗ | ENTRY FORM EWC 2014 | ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
autocarnet.blogspot.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ