2014-03-19 22:28:52
Φωτογραφία για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ολυμπιακός: 1 - 0 LIVE
24' ΓΚΟΛ για την Γιουνάιτεντ . Ο Φαν Πέρσι έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία, ο Ρομπέρτο έπεσε όμως δεν κατάφερε να αποκρούσει. 1-0 η Γιουνάιτεντ

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε. Οι παίκτες του Μίτσελ έχουν την μπροστά τους μια ωραία μεν, επικίνδυνη δε, ποδοσφαιρική αποστολή να υπερασπιστούν το 2-0 του Φαλήρου στο "Θέατρο των Ονείρων".

Με 2.700 φίλους στο πλευρό τους οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στο βιομηχανικό Μάντσεστερ για την μεγαλύτερη πρόκριση (βάσει ονόματος αντιπάλου) της ιστορίας τους.

Τραυματίες για την Γιουνάιτεντ οι Τσιτσαρίτο, Σμόλινγκ, Έβανς και Νάνι. Από τον Ολυμπιακό εκτός αποστολής ο Ολαϊτάν, ο οποίος αναρρώνει και ο Σαβιόλα, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

3.700 οπαδοί του Ολυμπιακού στην ενιαία εξέδρα αλλά είναι και αυτοί που προμηθεύτηκαν μεμονωμένα εισιτήρια και θα βρίσκονται διασκορπισμένοι στο γήπεδο. Μιλάμε λοιπόν για πάνω από 4.000 κόσμο


Η ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ: Ντε Χία, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια, Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ, Ρούνει, Φαν Πέρσι.

Πάγγκος Γιουνάιτεντ: Λίντεγκαρντ, Φελαϊνί, Φλέτσερ, Γιανουζάι, Καγκάβα, Γιανγκ, Τσιτσαρίτο.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Χολέμπας, Μαρκάνο, Μανωλάς, Εντινγκά, Μανιάτης, Κάμπελ, Πέρες, Φουστέρ, Ντομίνγκες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιον Κάιπερς με βοηθούς Άνγκελο Μπούνμαν και Έρβιν Ζέϊνστρα. Και οι τρεις από την Ολλανδία.

4-2-3-1 επιλέγει ο Μίτσελ (ίσως να είναι και 4-3-3). Ας δούμε τα πρόσωπα: Ρομπέρτο στα γκολπόστ, αριστερά ο Σαλίνο, δεξιά ο Χολέμπας και στο κέντρο άμυνας οι Μαρκάνο και Μανωλάς, Μανιάτης και Εντινγκά οι αμυντικοί μέσοι, ο Τσόρι μπροστά τους με Φουστέρ δεξιά και Πέρες αριστερά με τον Κάμπελ στην κορυφή. Μένει να το δούμε στο χορτάρι για να πούμε με σιγουριά.

4-4-1-1 επιλέγει ο Μόγιες για την Γιουνάιτεντ. Ντε Χέα στα γκολπόστ, αριστερά Εβρά, δεξιά Ράφαελ, κέντρο άμυνας οι Φέρντιναντ και Τζόουνς, η τετράδα του κέντρου Γκιγκς, Βαλέντσια (άκραίος), Γουέλμπεκ (ακραίος), Κάρικ, με τον Ρούνει πίσω από τον Φαν Πέρσι.

20:57

Γουέλμπεκ, Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι στην ίδια ενδεκάδα. Με τους τρεις πρώτους σκόρερ της ομάδας του στην τρέχουσα σεζόν αρχίζει την αναμέτρηση ο Μόγιες.

Μπήκε στο γήπεδο η Γιουνάιτεντ για προθέρμανση και αποδοκιμάστηκε από την κερκίδα των ερυθρόλευκων. Είναι γνωστό ότι οι φίλοι της Γιουνάιτεντ πηγαίνουν τελευταία στιγμή στο γήπεδο, οπότε οι φιλοξενούμενοι έχουν τον προνόμιο να μονοπωλούν στις φωνές.

Εμφάνιση νούμερο 450 για τον Φέρντιναντ με την φανέλα της Γιουνάιτεντ! Δεινόσαυρος Στο Ολντ Τράφορντ βρίσκεται και ο Γιάγια Τουρέ μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο... Ο Ιβοριανός δεν ξεχνά την παλιά του αγάπη. Άλλωστε στο Μάντσεστερ ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια

Είναι πολύ ισχυρό το προβάδισμα του Ολυμπιακού όπως αποτυπώθηκε στον φωτεινό πίνακα του Φαλήρου πριν από τρεις εβδομάδες. Πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η αρχή στο ματς. Όσο διατηρούν καθαρή την εστία τους οι φιλοξενούμενοι απόψε στο "Θέατρο των Ονείρων" τόσο θα γεμίζουν με δύναμη. Τα αγγλικά γήπεδα "κατηφορίζουν" επικίνδυνα συνεπώς οι παίκτες του Μίτσελ χρειάζονται υψηλό δείκτη αυτοσυγκέντρωσης και προσοχής σε ολόκληρο το ματς.

Ο Ράιαν Γκιγκς συμπληρώνει απόψε 150 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ. Καριέρα-όνειρο, παίχτης-σύμβολο. Να φανταστεί κανείς ότι το 2002 ο Ουαλός μαζί με τον Φέρντιναντ βρισκόταν στην αρχική ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ εναντίον του Ολυμπιακού για τους ομίλους (3-0)

πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ