2014-03-20 01:02:11
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ
Μόνος του πήρε την πρόκριση ο Ρόμπιν φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύσσωμος ο ξένος Τύπος, στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Ρόμπιν φαν Πέρσι απέναντι στο Θρύλο με το χατ-τρικ που σημείωσε. Όλα τα Μέσα της Ευρώπης δεν αναφέρθηκαν σε κάτι άλλο, εκτός από τη μεγάλη εμφάνιση του Ολλανδού διεθνούς.

As

Ο Φαν Πέρσι έκανε την ανατροπή για την Γιουνάιτεντ με χατ τρικ. Ο Ολλανδός, που αποχώρησε τραυματίας, πέτυχε τρία γκολ, ένα με πέναλτι. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έχασε αρκετές ευκαιρίες μπροστά σε έναν μεγάλο Ντε Χέα.

Gazzetta dello Sport

Τριπλός Φαν Πέρσι, η Μάντσεστερ Γ. απέκλεισε τον Ολυμπιακό (3-0). Μία βραδιά επιπέδου Γιουνάιτεντ, μία από τις λίγες καλές βραδιές σε μια άθλια σεζόν για τους Κόκκινους Διάβολους.

Marca

Ο Φαν Πέρσι ξενέρωσε τον Μίτσελ. Τρία γκολ από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι έβαλαν τέλος στην πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League. Η ομάδα του Μίτσελ είχε ευκαιρίες στο Ολντ Τράφορντ όμως τα γκολ του Ολλανδού έστειλαν τους Κόκκινους Διαβόλους ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.


El Pais

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Ολυμπιακός 3-0: Οι παίκτες του Μόγιες ανέτρεψαν το 2-0 του πρώτου αγώνα και αυτοί του Μίτσελ προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League

Tuttosport

Μάντσεστερ, καθάρισε ο Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός είναι ο ήρωας της Μάντσεστερ Γ. καθώς χάρισε μια μαγική βραδιά πετυχαίνοντας χατ-τρικ και έδωσε την πρόκριση στη Γιουνάιτεντ για τους «8» εις βάρος του Ολυμπιακού, σώζοντας τον Μόγιες.

Goal Espana

Ο Φαν Πέρσι πέρασε την Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός επιθετικός έλαμψε στο Ολντ Τράφορντ και με χατ τρικ γύρισε τον αγώνα των 16 κόντρα στον Ολυμπιακό τσεκάροντας το εισιτήριο της Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά

Sky Sports

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έστειλε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά. Ο Ολλανδός έκανε χατ τρικ με και οι Κόκκινοι Διάβολοι ανέτρεψαν το πλεονέκτημα δύο γκολ που είχε από το πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός

BBC

Το χατ τρικ του Φαν Πέρσι χάρισε την πρόκριση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Κόκκινοι Διάβολοι νίκησαν 3-0 τον Ολυμπιακό και πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League

L' Equipe

Ο Φαν Πέρσι έσωσε την Γιουνάιτεντ. Με πολύ καλή εμφάνιση και χατ τρικ από τον Ολλανδό οι Κόκκινοι Διάβολοι πέτυχαν ευρεία νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού (3-0 μετά το 0-2 στο πρώτο ματς) και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ