2014-03-20 09:30:20
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΗ (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ) «ΠΙΚΡΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού απ' την συνέχεια του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ δεν «δικαίωσε» τις προσδοκίες Nova και ΔΤ που ήλπιζαν ότι η πορεία των ερυθρόλευκων θα είχε συνέχεια...

Το συνδρομητικό και η Δημόσια Τηλεόραση είχαν πιστέψει, μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκης, ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε στα προημιτελικά. Κάτι που, αν συνέβαινε, θα ...απογείωνε στα ύψη το ενδιαφέρον για την φετινή κατάληξη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.

Πλέον, αναγκάζονται να «επιστρέψουν» στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις ξένες ομάδες. Που, βέβαια, και τεράστια μεγέθη αποτελούν και «εμπορικές» είναι και «ζευγάρια» με τεράστιο ενδιαφέρον θα συνθέσουν, αλλά δεν θα έχουν το άμεσο ελληνικό ενδιαφέρον. Αυτό που έκανε όλους τους φιλάθλους να μιλούν, τις τελευταίες μέρες, για τη ρεβάνς του «Όλντ Τράφορντ».

Κάτι που συμβαίνει και στην περίπτωση του ΑΝΤ1, με το Europa League ύστερα απ' τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ. Των λόγω το αληθές αποδεικνύει πως οι κληρώσεις των προημιτελικών δεν θα μεταδοθούν απ' τη ΔΤ (του Τσάμπιονς Λιγκ) και απ' τον ΑΝΤ1 (του Europa League), όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ