2014-03-20 09:31:43
Φωτογραφία για Zωγράφισαν για την 80 ΑΔΤΕ! (Φωτό)
Άλλη μια γενναιόδωρη προσφορά από το εργαστήριο της Μαρίας ΒαμβακούσηΈργο για την Ταξιαρχία από την καλλιτεχνική ομάδα της Μαρίας Βαμβακούση:

η ομαδα ζωγραφικης της Μαριας Βαμβακουση δημιουργησε για μια ακομα φορα και θα στολιστει στην ταξιαρχια εργο 3 μμ με θεμα το Επαρχειο της Κω ..

......ενα εργο δουλειας 2 μηνων δωρο απο την Μαρια και την ομαδα της....... Μαθητες που ζωγραφισαν. ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΑΡΗ

ΣΕΒΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

ΑΣΛΑΝΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΑΤΕΛΗ

ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΠΑΛΑΠΑΝΗ

ΑΛΙΚΗ ΠΑΝΟΥΣΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΗΛΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΥ

και  Η ΜΑΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗ

80 ΑΔΤΕ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Την Τετάρτη 18 Μαρ 2014, σε μία μικρή συμβολική τελετή, προσφέρθηκε στην 80 ΑΔΤΕ, έργο τέχνης που φιλοτεχνήθηκε από την ομάδα ζωγραφικής της κας Μαρίας Βαμβακούση αποτελούμενη από τους μαθητές:


Μαρία Σακάρη, Σέβη Βασιλειάδη, Ασλάνη Παντελίδη, Ειρήνη Καραγκιόζη, Πηνελόπη Πατέλη, Ντανιέλα Παλαπάνη, Αλίκη Πανούτσου, Δήμητρα Ηλίου και Γεωργία Γκανάτσιου.

Ο Διοικητής και το προσωπικό της 80 ΑΔΤΕ ευχαρίστησαν  θερμά στο πρόσωπο της κας Μαρίας Βαμβακούση το σύνολο της ομάδας για την ευγενική και ανιδιοτελή προσφορά τους.

Το εξαιρετικό έργο διαστάσεων 3 μέτρων, απεικονίζει ένα από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της Κω, το Επαρχείο, και θα κοσμεί από σήμερα και εις το απώτερο ιστορικό μέλλον, τον κεντρικό προθάλαμο του Διοικητηρίου της 80 ΑΔΤΕ, αποδίδοντας την δέουσα τιμή και στίγμα στον δοξασμένο τόπο της Κω, του οποίου την εδαφική ακεραιότητα προασπίζεται η 80 ΑΔΤΕ.

Λγος (ΠΖ) Μιμερίνης Νικόλαος

Δντής 7ου ΕΓ

Δείτε περισσότερες φωτό στο παρακάτω λινκ

ΠΗΓΗ: http://aegeanews.gr/default.asp?id=27&lg_id=1&Records=Details&_id=404528
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ