2014-03-20 12:02:41
Φωτογραφία για Μεγάλη ταλαιπωρία στην επιστροφή του Ολυμπιακού
Το πλάνο για το Ολντ Τράφορντ ήταν να κυκλοφορήσει η μπάλα, να κάνει ο Ολυμπιακός το παιχνίδι του και να βάλει ένα γκολ.

Το πρώτο έγινε, το γκολ δεν μπήκε και η πρόκριση χάθηκε.Ο Ολυμπιακός είχε καλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας από την Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ, με ποσοστό 51-49.Κάτι τέτοιο είχε να συμβεί σε ματς του Τσάμπιονς Λιγκ από την περσινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ με την Ρεάλ. Να έχει δηλαδή μέσα στην έδρα της η Γιουνάιτεντ λιγότερη κατοχή μπάλας από τον αντίπαλό της.Σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος ή αντάξιος της Μάντσεστερ, όπως στις τελικές προσπάθειες ή στα κόρνερ, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που είχαν βάλει ως στόχο ο Μίτσελ, οι συνεργάτες του και οι παίκτες. Να σκοράρει δηλαδή η ομάδα.

Ήταν ένας τομέας που αποδείχτηκε καθοριστικός, με τον Ολυμπιακό να κάνει τις ευκαιρίες (περισσότερες απ' όσες θα περίμενε κανείς σε ένα τέτοιο παιχνίδι), αλλά να μην τις αξιοποιεί.


Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε έτσι τη φετινή ευρωπαϊκή παρουσία του, η οποία κρίνεται απολύτως επιτυχημένη παρά την πίκρα για τον αποκλεισμό από τους 8.Η ομάδα απέκλεισε την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ, ενώ έφτασε πολύ κοντά να βγάλει έξω την Γιουνάιτεντ.

Ανέβασε τη θέση της στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ, έδωσε πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα, εκτόξευσε την αξία των ποδοσφαιριστών της στη διεθνή αγορά ενώ θα βάλει στο ταμείο του ένα ποσό που θα πλησιάσει τα 30 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή, την πρόκριση στους 16, τους βαθμούς που πήρε στα ματς και το μάρκετ πουλ.

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ