2014-03-20 12:31:16
Φωτογραφία για ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΠΑΟΚ
Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεκαθάρισε οριστικά το τοπίο για το πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ελλάδας των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος στον… γρίφο που έβαζε στην ΕΠΟ για το πότε θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ενδεχόμενη υπέρβαση των ερυθρόλευκων στο Τσάμπιονς Λιγκ με πρόκριση, όχι μόνο στα προημιτελικά, αλλά –γιατί όχι- στα ημιτελικά έβαλε ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλέον οι ημερομηνίες «ελευθερώνονται» και ο πρώτος αγώνας, θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 2 Απριλίου και η ρεβάνς στην Τούμπα, την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου.

Αν ο Θρύλος έπαιρνε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα έπρεπε οι δύο ημιτελικοί του Κυπέλλου να διεξαχθούν στις 16 και 22 Απριλίου και ο τελικός του θεσμού, τέσσερις ημέρες αργότερα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ σε περίπτωση που οι ερυθρόλευκοι έκαναν το θαύμα και προκρίνονταν στα ημιτελικά, θα υπήρχε μία… δύσκολη απόφαση στα χέρια της ομοσπονδίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ