2014-03-20 12:49:07
Φωτογραφία για Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Χορωδία Πολιτιστικού κέντρου
Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ήταν... προσκεκλημένη στην 10η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας στην αίθουσα Μεγάρου Ενώσεων Σμυρναίων Νίκαιας και Πειραιώς.

Στη μουσική βραδιά συμμετείχε και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Άργους “Τελεσσιλα” και φυσικά η Μικρασιατική Χορωδία Νίκαιας που ήταν και η διοργανώτρια της συνάντησης. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο συγγραφέα και ποιητή Μάνος Ελευθερίου ο οποίος τιμήθηκε κατά τη διάρκειά της.

Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου συμμετείχε με τα τραγούδια: Αινείτε τον Κύριον, Τώρα π’ ανάψανε τ΄αστέρια, Ξένες αγκαλιές, Χτυπώ την πόρτα του Θεού.

Η Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ιδρύθηκε το 1984 από τον συνθέτη και μαέστρο Νίκο Φυλακτό ο οποίος τη διευθύνει μέχρι σήμερα. Με ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει όλα τα είδη μουσικής, η Χορωδία έχει συμμετάσχει σε συναυλίες, χορωδιακά διεθνή και πανελλήνια φεστιβάλ και έχει υπάρχει συνοργανώτρια χορωδιακών συναντήσεων που έγιναν στο Ηράκλειο.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ