2014-03-20 22:02:05
Φωτογραφία για Γ. Μαγκριώτης: Δικαιολογημένα ο Θεσσαλονικιός είναι δύσπιστος απέναντι στο μετρό
Στους λόγους που δημιούργησαν τα διαχρονικά προβλήματα στην κατασκευή του μετρό της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μαγκριώτης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα και με την ιδιότητα του πρώην υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο κ. Μαγκριώτης, αφού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους “o Θεσσαλονικιός δικαιολογημένα είναι δύσπιστος απέναντι στο μέτρο”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τόνισε τα εξής:

“Τα προβλήματα τα βασικά έχουν ξεπεραστεί, αυτά τώρα είναι δευτερεύοντα. Μπορούν και πρέπει να ξεπεραστούν με την συνεργασία όλων μας. Ο κατασκευαστής είναι βέβαιο ότι έχει κάποια εύλογα αιτήματα, λόγω των λαθών με τα οποία ξεκίνησε η κατασκευή το 2006 και η πρόχειρη μελέτη. Από εκεί και πέρα όμως διεκδικεί, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, το κακώς εννοούμενο ιδιωτικό συμφέρον απέναντι στο δημόσιο συμφέρον, πολύ περισσότερα απ’ ότι δικαιούται. Θα πρέπει πολύ γρήγορα με την διαιτησία που ορίζει ο Νόμος, να προχωρήσει η διαιτησία, να λύσει και αυτές τις διαφορές, έχοντας πάντα υπόψιν το δημόσιο συμφέρον, όχι απλώς να ικανοποιήσουμε τον εργολάβο, το δημόσιο συμφέρον, την πόλη μας, την ταλαιπωρία των πολιτών και την ανάγκη που έχουμε να ολοκληρωθεί εγκαίρως το έργο”.

e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ