2014-03-20 22:10:04
Φωτογραφία για ΤΕΣΣΕΡΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ...
Μεγαλώνει συνεχώς η λίστα των ομάδων που θέλουν τον Τζόελ Κάμπελ με τη Φενέρ να αποτελεί τη νέα... προσθήκη.

Μετά την Γαλατά ακόμα μια ομάδα από την Τουρκία φέρεται να έχει επιδείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ. Ο λόγος για τη Φενέρ που εμφανίζεται διατεθειμένη να παλέψει... σκληρά για την διεκδίκηση του Κοσταρικανού χαφ. Οι Τούρκοι που διαρρέουν την πληροφορία επικαλούνται πηγές από την Μεγάλη Βρετανία.

Για τον παίκτη έχει ρωτήσει και ασχοληθεί ήδη η Έβερτον ενώ και η Τότεναμ έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", από την Αγγλία στο γκρουπ των ομάδων που επιζητούν να κλείσουν τον Κάμπελ. Αυτήν την στιγμή οι σύλλογοι που τον έχουν στην λίστα τους (κυρίως από Αγγλία και Τουρκία) είναι πάνω από τέσσερις ενώ προκύπτει πως υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και από άλλες χώρες.

Ο ίδιος ο Κάμπελ -για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει τις επαφές σε Ελλάδα και Αγγλία προκειμένου να τον κρατήσει και τη νέα χρονιά- σε μήνυμά του στο Facebook επισήμανε για το παιχνίδι με την Γιουνάιτεντ: «Χθες δεν πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο είμαι περήφανος για την δουλειά που έκανε η ομάδα. Τα καλύτερα έρχονται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ