2014-03-21 00:16:04
Φωτογραφία για 'Αν δεν μπορέσουν να τα βρουν… το έργο θα τιναχθεί στον αέρα, υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι στο μετρό Θεσσαλονίκης
Την ανάγκη της άμεσης συνεννόησης όλων των εμπλεκόμενων πλευρών ώστε να συνεχιστεί η κατασκευή του μετρό Θεσσαλονίκης, επισήμανε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο μετρό Θεσσαλονίκης Χάρης Κυπριανίδης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή “Φαύλος κύκλος” του Αντώνη Κουμιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κυπριανίδης δήλωσε: “Δεν θέλουμε να φτάσουμε στο σημείο για άλλη μια φορά να είμαστε εμείς που πρώτοι θα πληρώσουμε την κακοδαιμονία του έργου και να μείνουμε όλοι χωρίς δουλειά… Το έργο δεν χρειάζεται αποφάσεις μεγάλες, θέλει γενναίες αποφάσεις. Δεν θέλει να κρυβόμαστε ούτε πίσω από την υπογραφή μας, ούτε να έχουμε αυτή την ευθυνοφοβία που υπάρχει τελευταία. Πρέπει να υπάρξουν τα πρόσωπα που θα πάρουν τις γενναίες αποφάσεις, θα προχωρήσουν πράγματα, να ασχοληθούν με αυτά τα πράγματα, ώστε να υπάρχει ένα κλίμα επικοινωνίας ανάμεσα στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ και στην Κοινοπραξία, που θα έχει ως όφελος το ίδιο το έργο. Αν δεν μπορέσουν να τα βρουν, ο καθένας κάθεται στο δικό του φρούριο, τα προβλήματα απλά θα μεγαλώνουν, θα υπάρχει η κόντρα αυτή και θα συνεχίζεται και το έργο θα τιναχθεί στον αέρα”.
e-saloniki.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ