2014-03-21 06:30:17
Φωτογραφία για Πάτρα: 31χρονος κατηγορείται για τον θάνατο 18χρονης με ένεση ηρωίνης
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο 31χρονος, που φέρεται ότι είχε σχέση με την 18χρονη. Κατά το κατηγορητήριο, της έδωσε ναρκωτικά χάπια και στη συνέχεια της έκανε ένεση ηρωίνης επί τόπου.

Η κοπέλα πέθανε από πνευμονικό οίδημα, παραμένοντας για 12 ώρες αβοήθητη. Η οικογένειά της κινήθηκε δικαστικά κατά του 31χρονου, που μοιράζεται το εδώλιο μαζί με μια ακόμη κοπέλα που φέρεται ότι τον είχε προμηθεύσει με τη μοιραία δόση ηρωίνης, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος. Επίσης κατηγορούμενος είναι και ένας ακόμη νεαρός, που προμηθευόταν συστηματικά από τον πρώτο κατηγορούμενο ναρκωτικά.

Το συμβάν είχε γίνει το 2007 και η οικογένειά της κινήθηκε δικαστικά κατά του 31χρονου, που μοιράζεται το εδώλιο μαζί με μια ακόμη κοπέλα που φέρεται ότι τον είχε προμηθεύσει με τη μοιραία δόση ηρωίνης. Επίσης κατηγορούμενος είναι και ένας ακόμη νεαρός, που προμηθευόταν συστηματικά από τον πρώτο κατηγορούμενο ναρκωτικά. H μητέρα του κοριτσιού δεν άντεξε κατά την κατάθεση του πατέρα του κατηγορούμενου και κατέρρευσε στο ακροατήριο.


Ο πατέρας κατέθεσε πως η 18χρονη το διάστημα που είχε γνωρίσει τον γιο του είχε μπλέξει με ναρκωτικά. Ομως η οικογένεια της κοπέλας υποστηρίζει ότι ήταν η πρώτη φορά που θα δοκίμαζε ενδοφλέβια ηρωίνη. Αποτέλεσμα, να πεθάνει στο σπίτι του 31χρονου αβοήθητη καθώς ο οργανισμός της δεν άντεξε.

Στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής υποστηρίζει ότι ο θάνατος επήλθε από ναρκωτικά χάπια και ηρωίνη που της προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα. Η δίκη διεκόπη για τις 31 Μαρτίου έπειτα από έντονο φραστικό επιεσόδιο του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου με την πρόεδρο του Δικαστηρίου. Μάλιστα ο δικηγόρος υποστήριξε πως η Πρόεδρος επιχειρεί να τον φιμώσει και εκείνη ζήτησε να κληθεί ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Νίκος Παπάκος ώστε να ξεκαθαριστεί ποιοι δικηγόροι έχουν παράπονα από την συμπεριφορά της.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ