2012-04-20 09:13:48
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΑΖΕΙ ''ΣΤΡΟΦΕΣ'' ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
Τα κομματικά επιτελεία έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και ανεβάζουν ''στροφές'' καθώς απομένουν λιγότερο από τρεις εβδομάδες έως τις εκλογές 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέπτεται σήμερα το Ηράκλειο της Κρήτης. Στις 7.30 μ.μ, θα μιλήσει, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΛΙΝΤΟ και αμέσως μετά θα συναντηθεί με τους φορείς της Κρήτης. Το Σάββατο θα βρεθεί στη Λαμία, όπου θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο της πόλης, ενώ νωρίτερα θα επισκεφθεί τον δήμο Λοκρίδος. Ο κ. Βενιζέλος την Κυριακή θα περιοδεύσει σε Κοζάνη και Γιάννενα.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι διαθέσιμο για οποιαδήποτε κυβερνητική λύση μετά τις εκλογές, ούτε δεδομένος εταίρος, ο λαός πρέπει να αποφασίσει το περιεχόμενο της πολιτικής μετά τις εκλογές, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στην συγκέντρωση του Κινήματος στον Μίλωνα στην Ν. Σμύρνη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι αν τα δημοσκοπικά ευρήματα καταγραφούν στις κάλπες ως έχουν, τότε υπάρχει ο κίνδυνος της ακυβερνησίας στον τόπο και τάχθηκε υπέρ της προοδευτικής συμμαχίας των υπεύθυνων δυνάμεων στην δημιουργία της οποίας μπορεί να ηγηθεί το ΠΑΣΟΚ ερχόμενο πρώτο κόμμα.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται σήμερα τη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ενώ λίγο αργότερα πραγματοποιείται σύσκεψη με φορείς στο ξενοδοχείο Grand Serai. Στις 20.00 θα μιλήσει στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας. Το Σάββατο ο . Σαμαράς πραγματοποιεί ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Θήβας, ενώ την Κυριακή θα γίνει η παρουσίαση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την Οικονομία στο Ζάππειο και θα ακολουθήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Αμαρουσίου.

Εξάλλου, σε ανακοίνωσή του ο κ. Γ. Μιχελάκης αναφέρει για τον κ. Βενιζέλο ότι «ζήτησε "συγνώμη" για λάθη που έκανε ο κ. Παπανδρέου. Ξέχασε, όμως, ότι ο ίδιος προσυπέγραψε αυτά τα λάθη». Η ΝΔ επαναλαμβάνει την θέση της ότι ο κ. Βενιζέλος είναι συνυπεύθυνος.

Η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στις 13.30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη με θέμα τις θέσεις του κόμματος για την Υγεία και την Πρόνοια. Στις 19.30 θα μιλήσει στη Ν. Ιωνία, στον πεζόδρομο Ελευθερίου Βενιζέλου & Παλαιών Πατρών Γερμανού. Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει ομιλία σε συγκέντρωση στο Ίλιον, στην κεντρική πλατεία, στις 19:00.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 23 Απριλίου στις 13:00 στο Ζάππειο Μέγαρο. Ως «επιβράβευση της ηθικής της αποστασίας» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης την συμμετοχή του Γ. Συμπιλίδη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Όπως υποστήριξε με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ «η επιβράβευση της ηθικής της αποστασίας δεν μπορεί να είναι η ασφαλής ατραπός για να βγούμε από την κρίση. Το κόμμα του κ. Συμπιλίδη ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες». Ο κ. Καρατζαφέρης τέλος αναφέρθηκε στην «έκρηξη της κας Μαρριέτας Γιαννάκου» για το θέμα του κ. Συμπιλίδη, και είπε ότι την βρίσκει «απολύτως λογική».

Τέλος το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ διέψευσε δημοσιεύματα διαδικτυακών τόπων σύμφωνα με τα οποία έγινε συνάντηση του κ. Καρατζαφέρη με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τέως πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου τις ημέρες του Πάσχα, χαρακτηρίζοντας τα γραφόμενα «ανοησίες που δεν επιδέχονται σοβαρή διάψευση». Το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ κάνει λόγο για «κιτρινισμό που απειλεί το διαδίκτυο» και αναφέρει ότι τις ημέρες του Πάσχα ο κ. Καρατζαφέρης βρίσκονταν με την οικογένειά του στην Αγ. Μαρίνα Κορωπίου.

Περιοδεία στην Κρήτη την Παρασκευή και το Σάββατο και στη Ρόδο την Κυριακή θα πραγματοποιεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη τόνισε ότι «δεν πρόκειται να εκχωρήσουμε λαϊκή και εθνική κυριαρχία στους δανειστές». Την Παρασκευή θα παραχωρήσει στις 11.30 στα Χανιά συνέντευξη Τύπου για την Οικονομία, Νεάρχου 36 και θα μιλήσει στις 8.30 το βράδυ στο Παλιό Τελωνείο στο λιμάνι.

Σήμερα στις 10.00 θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Αριστεράς και θα δοθούν στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του κόμματος σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.

Επίσκεψη στα Ιωάννινα και την Κοζάνη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα ο επικεφαλής της ΚΟ της Κοινωνικής Συμφωνίας Χάρης Καστανίδης.

Με σύνθημα «σκέψου καθαρά», 332 υποψήφιους, εξαιρουμένου του ψηφοδελτίου επικρατείας, σε όλη τη χώρα, 10% περισσότερους σε σχέση με τις εκλογές του 2009, εκ των οποίων το 60% είναι νέο αίμα στην πολιτική και το 35% γυναίκες, μπαίνουν στην εκλογική μάχη οι Οικολόγοι Πράσινοι (ΟΠ). Την παρουσίαση των ψηφοδελτίων αλλά κυρίως τις πολιτικές θέσεις των ΟΠ έκαναν η Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής του εκλογικού αγώνα, υποψήφια στη Β΄ Αθηνών και ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας υπό τον συντονισμό του Χρήστου Μάτη, δημοτικού συμβούλου Θεσσαλονίκης.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ