2014-03-21 11:59:22
Φωτογραφία για Βρήκαν τους ληστές του και αυτός... ανακουφίστηκε
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στις 19 Δεκεμβρίου, αυτός και η γυναίκα τους είχαν περάσει δύσκολες ώρες στα χέρια των ληστών.

Μάλιστα το σοκ ήταν μεγάλο για την οικογένεια και ιδίως τις βραδινές ώρες που δεν μπορούσαν να κλείσουν μάτι από την ανασφάλεια.

Λίγους μήνες μετά, ανακουφίστηκαν όταν για την υπόθεση αυτή, ταυτοποιήθηκε ως δράστης 45χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μαζί με τρεις ακόμη συνεργούς του έκαναν ληστεία σε βάρος του 63χρονου και της 50χρονης γυναίκας του.

Ειδικότερα τρεις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισέβαλαν στην οικία του ζευγαριού και με την απειλή κυνηγητικού όπλου και μαχαιριών, ακινητοποίησαν τα θύματά τους και αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε η εμπλοκή του 45χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας και εκδόθηκε το από 17-03-2014 ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Άμφισσας, για διάπραξη ληστείας και παράβαση του νόμου για τα όπλα.


Η σύλληψη του 45χρονου πραγματοποιήθηκε σε περιοχή της Αττικής, όπου και διέμενε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λιδωρικίου, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των υπολοίπων συνεργών του 45χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν εμπλοκής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Άμφισσας.

viotianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ