2014-03-21 14:08:16
Φωτογραφία για Δείτε ποια είναι τα ζευγάρια στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ
Ισπανικός εμφύλιος με Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, αλλά και σούπερ ματς με Ρεάλ Μ. - Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι και... Μάντσεστερ Γιουν. - Μπάγερν Μονάχου έβγαλε η κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως τώρα ξεκινά το Τσάμπιονς Λιγκ με την κληρωτίδα στη Νιόν να έχει σούπερ κέφια και να βγάζει ζευγάρια που θα σε καθηλώσουν. Ο Λουίς Φίγκο που έκανε την κλήρωση έβγαλε αμέσως τις τρεις ισπανικές ομάδες και έτσι ο εμφύλιος δεν έλειψε. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο με τις δύο ομάδες να μην έχουν ξανά συναντηθεί σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται στο Ρεάλ - Ντόρτμουντ, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρσι στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με τους Γερμανούς να πηγαίνουν στον τελικό.

Στο τρίτο κατά σειρά ζευγάρι, η Παρί θα φιλοξενήσει στο πρώτο ματς την Τσέλσι όπως και στην πρώτη χρονιά του Ζοσέ Μουρίνιο στους Λονδρέζους, ενώ η Μάντσεστερ αντιμετωπίζει την κάτοχο Μπάγερν και όλοι θυμούνται τον περίφημο τελικό της Βαρκελώνης το 1999.


Τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μ.

Ρεάλ Μ. - Ντόρτμουντ

Παρί Σεν Ζερμέν - Τσέλσι

Μάντσεστερ Γιουν. - Μπάγερν Μονάχου

Τα πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών θα διεξαχθούν την 1η και 2 Απριλίου με τους επαναληπτικούς να διεξάγονται στις 8 και 9 του ίδιου μήνα.

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο στον ισπανικό «εμφύλιο» θα αναμετρηθούν μετά από τρεις ισοπαλίες στα μεταξύ τους φετινά ματς, ενώ η Ρεάλ ψάχνει εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό από τη Ντόρτμουντ στα ημιτελικά της διοργάνωσης με την εμφατική νίκη με 4-1. Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι έχουν αναμετρηθεί μόνο την περιόδο 2004/05 ενώ το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν μοιάζει επανάληψη του τελικού του 1999, αν και από τότε η γερμανική ομάδα είχε αποκλείσει την αγγλική στα προημιτελικά του 2001 και του 2010.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ