2014-03-21 14:39:05
Φωτογραφία για Τις προμήθειες διαμεσολαβούντων ζητάνε οι εφορίες με «κατασχέσεις σε χείρας τρίτων»
Από τις αρχές του χρόνου ένα σκληρό ντόμινο προβλημάτων ξεκίνησε στην ασφαλιστική αγορά. Δύσκολες μέρες περνάνε αρκετοί διαμεσολαβούντες που χρωστάνε στις εφορίες, μετά την ειδοποίησή τους ότι γίνονται κατασχέσεις σε χείρας τρίτων (των ασφαλιστικών εταιριών) για χρέη στο Δημόσιο μέσω των προμηθειών τους.

Αμήχανοι και οι υπεύθυνοι των ασφαλιστικών εταιριών που σε μεγάλο ποσοστό αυτοί που χρωστάνε στοΔημόσιο χρωστάνε και στις εταιρίες από υπόλοιπα δοσοληψιών τους με ασφάλιστρα πελατών ή δανείων.

Γράψαμε στο www.nextdeal.gr για το θέμα στις αρχές του χρόνου για να προστατευθούν οι ασφαλιστές αλλά πολλοί αδιαφόρησαν.

Το 2014 εξελίσσεται από πάσης πλευράς «μαύρο» για τους διαμεσολαβούντες που έμειναν αβοήθητοι. «Οι ημερίδες και οι συζητήσεις των συνδικαλιστών δυστυχώς δεν προσφέρουν τίποτα στα βασικά προβλήματα εκτός από δημόσιες σχέσεις των προέδρων» δήλωσε σημαντικό στέλεχος της διαμεσολάβησης. «Άγνωστη η τύχη των ανθρώπων πρώτης γραμμής και πρέπει αμέσως κάποιος να σταματήσει το εφιαλτικό ντόμινο» συμπλήρωσε.
nextdeal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ