2014-03-21 15:34:12
Φωτογραφία για ΚΑΙ Η... ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΜΠΕΛ
Οι Τούρκοι εμφανίζουν και την Μπεσίκτας ως μία από τις ομάδες που φιλοδοξούν να έχουν στις τάξεις τους τη νέα χρονιά τον περιζήτητο, πλέον, Τζόελ Κάμπελ.

Τώρα που στην Αγγλία οι ποδοσφαιρικές του μετοχές έχουν αποκτήσει άλλη... αξία και η τιμή του ανεβαίνει συνεχώς, όλο και περισσότεροι σκάουτερ και άνθρωποι ευρωπαϊκών ομάδων επιδεικνύουν ενδιαφέρον για τον παίκτη που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό.

Στο Ολντ Τράφορντ τον είδαν το βράδυ της Τετάρτης αρκετά... μάτια ενώ μεταξύ άλλων αναμενόταν στο παιχνίδι και εκπρόσωπος της Άρσεναλ. Ο Κοσταρικανός έχει εξελιχθεί εσχάτως και αντικείμενο επικείμενης μεταγραφικής... αντιπαράθεσης τριών μεγάλων του τουρκικού πρωταθλήματος, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Μετά τις Φενέρ και Γαλατά σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία και η Μπεσίκτας έχει την πρόθεση να δαπανήσει ένα αξιοσέβαστο ποσό είτε για τον δανεισμό του είτε για την αγορά του.

Πάντως με βάση τη νεότερη ενημέρωση από την Αγγλία το μέλλον του Κάμπελ συνεχίζει να είναι ανάμεσα σε Πρέμιερ Λιγκ και Ολυμπιακό. Το σίγουρο είναι πως ο ίδιος, όπως πολλές φορές έχει τονίσει, νιώθει πολύ καλά στην Ελλάδα και το Λιμάνι και για να φύγει θα πρέπει να έχει εγγυήσεις πως εκεί που θα πάει και θα έχει ρόλο αλλά και θα πρόκειται για ομάδα με ευρωπαϊκή παρουσία και μεγάλες φιλοδοξίες.

Η υπόθεσή του βέβαια συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα δύσκολη...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ