2014-03-21 17:10:09
Φωτογραφία για ΤΟΝΩΣΗ ΗΘΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΑΡΕΜΠΕ!
Ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το θαύμα εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά συνεχίζει να ονειρεύεται για τις επόμενες χρονιές, όπως έστειλε σαφές μήνυμα νέας προσπάθειας για το μέλλον ο Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά το Ολντ Τράφορντ.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ από την πλευρά του μίλησε στους απογοητευμένους από τον αποκλεισμό παίκτες και τους τόνισε ότι θα πρέπει να είναι περήφανοι όπως και όλοι στον Ολυμπιακό για την φετινή πορεία και την προσπάθεια στην Ευρώπη.

«Είμαι εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα του προέδρου. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια που κάνατε. Συγχαρητήρια σε όλους. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ακολούθως ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στάθηκε στη συνέχεια της φετινής χρονιάς και για την κατάκτηση του νταμπλ, λέγοντας:

«Μπορεί να αποκλειστήκαμε και να είμαστε όλοι στενοχωρημένοι για αυτό, αλλά νιώθουμε και περηφάνια για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και για το γεγονός ότι πολεμήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να αλλάξουμε την κατάσταση και να προκριθούμε. Δεν τα καταφέραμε, αλλά μπροστά μας έχουμε και άλλους πολύ σημαντικούς στόχους, τους οποίους πρέπει να νικήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ