2014-03-21 17:38:24
Φωτογραφία για ΣΤΙΣ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ''ΕΛΙΑΣ''
Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 30 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου της ''Ελιάς''. Σε σημερινή συνάντηση των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν στο εγχείρημα συμφωνήθηκε η διαδικασία κατάρτισής του. Όπως ανακοινώθηκε, το ψηφοδέλτιο θα είναι «Ενωτικό και ενιαίο, ανανεωτικό και αντιπροσωπευτικό και θα αποτυπώνει τη δυναμική και την προοπτική της ''Ελιάς''».

Προαναγγέλθηκε επίσης ότι σε αυτό θα εκπροσωπούνται όλες οι περιφέρειες της χώρας, όλοι οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί χώροι. Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, διαπιστώθηκε μεγάλη διάθεση συμμετοχής ακόμη και από πρόσωπα που ανήκουν στην Κίνηση των ''58''. 

Το Κίνημα ανακοίνωσε επίσης ότι οι συμμετέχοντες στη σημερινή συνάντηση χαιρέτισαν την ένταξη στην ''Ελιά'' της «Μεταρρυθμιστικής Αριστερά», κίνηση, η οποία «συγκροτείται από στελέχη που ανήκαν στη ΔΗΜΑΡ και ευρύτερα στο χώρο της ανανεωτικής Αριστεράς».


«Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι σε αυτή την τραγικά δύσκολη συγκυρία δεκάδες άνθρωποι από όλη την χώρα επιθυμούν να είναι μέλη αυτού του ψηφοδελτίου της ''Ελιάς''», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο πρόεδρος της Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα, Ανδρέας Λοβέρδος. «Σημειώστε», πρόσθεσε, «ότι θα είναι η πρώτη κίνηση με μάλιστα χαρακτηριστικά ψηφοδελτίου, όπου κάποιοι άνθρωποι 42 τον αριθμό, θα πάρουν στις πλάτες τους την ''Ελιά''».

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος τις υποψηφιότητες θα διαπνέει η ανανέωση «μαζί φυσικά με την περιφερειακότητα και οπωσδήποτε την έκφραση των διαφορετικών κοινωνικών ομάδων στο ψηφοδέλτιο αυτό». «Η ανανέωση», συνέχισε, «αφορά πρόσωπα τα οποία είναι νέα στην ηλικία, πρόσωπα τα οποία είναι νέα στην πολιτική ανεξαρτήτως της ηλικίας και θα είναι το δυναμικό στοιχείο του ψηφοδελτίου».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ