2014-03-21 22:22:59
Φωτογραφία για ΤΟΠΟΛΙΑΤΗΣ : ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μπορεί οι Έφηβοι του Ολυμπιακού να αύξησαν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και τον τρίτο Πανιώνιο στον Νότιο όμιλο, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Τοπολιάτης, δήλωσε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο τεχνικό του Θρύλου μίλησε στον «Γαύρο» μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και αναφερόμενος στο ματς, σχολίασε:

«Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Πανιωνίου που μας φιλοξένησε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ήταν πραγματικά πολύ καλό αυτό με καλό χορτάρι και με αρκετό κόσμο στις κερκίδες. Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό 25λεπτο με ωραίο και γρήγορο ποδόσφαιρο. Παρασυρθήκαμε από κάποια λάθη μας και δεν μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε όπως θα θέλαμε την μπάλα. Κατά τη γνώμη μου το πρώτο ημίχρονο ανήκε σε εμάς.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας δίχως λόγο και είχαμε ένα νευρικό δεύτερο ημίχρονο με τα παιδιά ίσως να ήταν επηρεασμένα από το γεγονός ότι ήθελαν πολύ το θετικό αποτέλεσμα
. Και παρασυρθήκαμε σε ένα παιχνίδι με αμυντική συμπεριφορά και γρήγορες και άμεσες μεταβιβάσεις που δεν μας έδωσαν τη δυνατότητα να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ και δεν απολαύσαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Προχωράμε και βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα έχουμε μιάμιση εβδομάδα ρεπό λόγω της Εθνικής και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο για το επόμενο ματς».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι ο Πανιώνιος δεν απείλησε καθόλου: «Ήταν ένα ματς που στο δεύτερο ημίχρονο κυλούσε όπως ακριβώς και το παιχνίδι στην Αργυρούπολη με τον Πανιώνιο που είχαμε ισοφαριστεί στο τέλος. Σε αυτόν τον αγώνα όμως δεν απειληθήκαμε, αλλά δεν παίξαμε και το ποδόσφαιρο που έχουμε συνηθίσει να παίζουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για το αποτέλεσμα και σε ό,τι αφορά την εικόνα θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε».

Σε ερώτηση για το πόσο σημαντικό είναι οι μικροί να κερδίζουν ακόμα και όταν δεν πιάνουν την απόδοση προηγούμενων αγώνων, τόνισε: «Είναι αρκετά σημαντικό να παίρνουμε νίκες και όταν δεν πιάνουμε την απόδοση προηγούμενων αγώνων, βέβαια μη γενικεύσουμε την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο γιατί στο πρώτο ήμασταν αρκετά καλοί. Αλλά είναι φυσιολογικό τα παιδιά να μην έχουν σε κάθε αγώνα την ίδια εμφάνιση και ιδιαίτερα σε τέτοιες ηλικίες».

Για τις αλλαγές που υπήρξαν στην αρχική ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο σε σχέση με προηγούμενα ματς: «Θέλω να δίνω ευκαιρίες στα παιδιά που προσπαθούν στις προπονήσεις. Έχουμε ένα ρόστερ που αποτελείται από 25 παίκτες, ενώ υπάρχει και το τμήμα των 98άρηδων που μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε αφού είναι έτοιμοι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει βάθος στο ρόστερ μας και πρέπει όλα τα παιδιά που προσπαθούν και έχουν ποιότητα να χρησιμοποιούνται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ