2014-03-21 22:41:47
Φωτογραφία για Χατζημιχαηλίδης παρέδωσε-Μανίκας παρέλαβε στην ΔΙΚΕ (IV Μεραρχία Πεζικού) Πελ/σου (vid, ph)
Μεγάλη η συγκίνηση για τον Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδη που αποστρατεύεται

Ιδιαίτερα συγκινημένος, κάτι που ήταν εμφανές στην διάρκεια της ομιλίας του, παρέδωσε ο μέχρι πρότινος Διοικητής της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου Αντιστράτηγος Σεραφείμ Χατζημιχαηλίδης στον νέο διοικητή υποστράτηγο με καταγωγή από τα Καλάβρυτα Κώστα Μανίκα.

 Ο κ. Χατζημιχαηλίδης αποστρατεύτηκε μετά τις τελευταίες κρίσεις στο Στρατό και για το λόγο αυτό η συγκίνησή του ήταν μεγάλη και κατά τη διάρκεια του αποχαιρετιστήριου λόγου του οι διακοπές για να σκουπίσει τα δάκρυά του πολλές. Ο παραδίδων διοικητής αναφέρθηκε γενικά στα δικά του πιστεύω με τα οποία υπηρέτησε όλα αυτά τα χρόνια την πατρίδα μέσω των θέσεων που κατείχε στο στράτευμα και ευχαρίστησε όλους όσοι τον βοήθησαν και τον στήριξαν τα χρόνια που πέρασαν. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ιστορία της IV Μεραρχίας Πεζικού και στην μετατροπή της σε ΔΙΚΕ Πελοποννήσου την οποία υπηρέτηση ένα μήνα.


Ο παραλαβών διοικητής Κώστας Μανίκας που ήρθε στην Τρίπολη μετά τις τελευταίες κρίσεις αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο θα διοικήσει την ΔΙΚΕ Πελοποννήσου.

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του 11ου Συντάγματος Πεζικού παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι των στρατιωτικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών σωμάτων, απόστρατοι αξιωματικοί, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης. 

Η τελετή ολοκληρώθηκε με παρέλαση.

Δείτε βίντεο με το σύνολο της τελετής:

Ε.Τ.

ΠΗΓΗ: http://www.drt915.gr/index.php/peloponnese/item/7486-xatzimixailidis-paredose-manikas-parelave-stin-dike-iv-merarxia-pezikoy-pel-sou-vid-ph
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έλεος με τις απολύσεις!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έλεος με τις απολύσεις!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ