2014-03-22 09:48:04
Φωτογραφία για Υποστράτηγος Τσακνής: ''Αποφάσισα να αποχωρήσω μόνος μου λόγω της οικονομικής συγκυρίας'' (Βίντεο)
Το λόγο για τον οποίο αποχώρησε από την ενεργό υπηρεσία εξήγησε κατά την διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του ο Υποδιοικητής της ΙΜΠ Υποστράτηγος ε.α  Ιωάννης Τσακνής κατά τη χθεσινή τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Μεραρχίας.

'' Αποχωρώντας από τη σταδιοδρομία μου μετά από 34 χρόνια στο στράτευμα θέλω να σας δηλώσω ότι είμαι πάρα πολύ συγκινημένος. Είναι μια απόφαση που δεν με χαροποίησε γιατί όπως γνωρίζεται ήδη αποφάσισα μόνος μου να αποχωρήσω και οι λόγοι όπως σας τους ανέφερα ήδη δεν είναι ότι σταμάτησα να αγαπώ τη δουλειά που κάνω. Ήταν η οικονομική συγκυρία που οδηγεί πολλές φορές τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς σε αποφάσεις που δεν θα ήθελε η καρδιά του καθενός μας. Για να υπερτονίσω την αγάπη μου προς τη δουλειά θα ήθελα να σας δηλώσω επίσης ότι αν σήμερα θα επέλεγα ξανά κάτι θα επέλεγα να ξαναγίνω Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Δείτε φωτό στο παρακάτω λινκ από το ρεπορτάζ του Δημοσιογράφου Ημαθίας Θεόδωρου Ελευθεριάδη

http://www.laos-epea.gr/topika/item/11038-den-me-apostrateyoun-feygo-monos-giati-den-boro-na-antapekseltho-oikonomika-kravgi-agonia-sto-prosopo-tou-ypostratigou-tsakni-olon-ton-stelexon-ton-enoplon-mas-dynameon-video.html
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
MVP... ΞΑΝΑ Ο ΡΟΥΝΤΙ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
MVP... ΞΑΝΑ Ο ΡΟΥΝΤΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ